Zakelijke kerstkaarten versturen, waarom en hoe?

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 8 december 2017

Zakelijke kerstkaart

Ga jij een leuke kerstgroet sturen naar je collega’s en/of relaties? Maak er iets leuks van! Kerstkaarten sturen en ontvangen is en blijft een traditie. Want een echt kaartje blijft toch persoonlijker dan een mailtje. Zakelijke kerskaarten versturen is ook helemaal niet moeilijk. Je bestelt de kerstkaarten gewoon online, laat ze helemaal naar jouw zin drukken en ook nog versturen. Lees hier verder

De kracht van een gepersonaliseerde gedrukte mailing

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 31 maart 2017

gedrukte mailing versturen

Tegenwoordig verstuur je alle soorten berichten snel en gemakkelijk online. Je online bereik is groot en een e-mailcampagne is vaak goedkoop. Maar iedereen ontvangt een steeds grotere stroom aan, voornamelijk digitale, informatie. Hoeveel nieuwsbrieven ontvang jij bijvoorbeeld wekelijks in je mailbox? Juist, probeer dan nog maar eens op te vallen met je mailing.

Lees hier verder

Huisstijl veranderen: hoe pakt Q-Promotions dit aan?

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 6 december 2016

Abricampagne Q-Promotions

In ons vorige blogartikel schreven we over huisstijlverandering en wat hier allemaal bij komt kijken. Q-Promotions heeft afgelopen zomer haar huisstijl opgefrist. In deze blog spreken we met Emiel van IMAGEAU Strategische Creaties, een van de vaste ontwerpers van Q-Promotions. Hij gaat dieper in op de stappen die ondernomen zijn om de huisstijl aan te passen.

Lees hier verder

Huisstijl veranderen: wat komt er allemaal bij kijken?

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 6 oktober 2016

q-promotions-huisstijl-abri-snoractie

Q-Promotions heeft deze zomer haar huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Of je nu een kleine aanpassing doorvoert of voor een compleet nieuwe huisstijl gaat: er komt veel bij kijken. In onze volgende blog gaan we dieper in op deze huisstijlverandering van Q-Promotions en hoe we daarbij te werk zijn gegaan. In dit blogartikel geven we je eerst een algemene indruk van alle zaken waar je aan moet denken.

Lees hier verder

Je hebt je drukwerk bij Q-promotions besteld en dan?

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 29 augustus 2016

 

q-promotions distributiehal

Het ontwerp is klaar, je weet de afmetingen en de hoeveelheid die je wilt afnemen, kortom je bent klaar om je drukwerk te bestellen. Er zijn twee manieren om je drukwerk te bestellen, dit kan namelijk online via de webshop, of per mail bij één van de orderverwerkers. Wanneer alle specificaties duidelijk zijn, kijken wij of het aangeleverde bestand overeen komt met hetgeen wat jij hebt besteld. Wanneer dit allemaal klopt, voeren we nog een extra gratis bestandscontrole uit.

Lees hier verder

Papierformaten uitgelegd

Geschreven door Nick Grein op 11 juli 2016

Papierformaten

Sta je op het punt om drukwerk te ontwerpen of misschien zelfs al wel te bestellen? Eén van de onvermijdelijke beslissingen is de keuze van het papierformaat. Wil je opvallen met unieke papierformaten of ga je toch liever voor een standaard formaat? Maar wat zijn eigenlijk de standaard formaten voor de verschillende soorten drukwerk? En we kennen allemaal het standaard A4’tje, maar wat is eigenlijk het verschil tussen A- en B-formaten? En wat zijn de standaard carré of envelop formaten? Allemaal vragen waar je tijdens het opmaakproces tegenaan kunt lopen. Lees nu verder voor een begrijpelijke uitleg over alle mogelijke papierformaten.

Lees hier verder

Drukwerk ontwerpen: verrassingseffect, opvaltechnieken en effectiviteit meten

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 13 juni 2016

drukwerk ontwerpen

Flyers zien we bijna dagelijks in de brievenbus liggen, posters en spandoeken zie je overal om je heen en elk bedrijf of organisatie heeft wel ergens een folder of brochure liggen. Juist door deze overvloed aan reclamemateriaal wordt lang niet alles (nauwkeurig) bekeken of gelezen. Wordt jouw boodschap wel gelezen door de doelgroep? Of heb je eigenlijk geen flauw idee? Wij geven je graag een aantal tips die je helpen bij het ontwerpen van opvallende reclamemiddelen en  bespreken een aantal manieren die je kunnen helpen om te achterhalen of jouw boodschap aankomt bij je doelgroep.

Lees hier verder

Kies voor kwaliteit posters van Q-promotions

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 13 mei 2016

Posters bedrukken
Wil je graag posters inzetten om een evenement, dienst of om je bedrijf te promoten? Dan zijn er ontzettend veel aanbieders waarbij je terecht kan om een poster te laten drukken. Echter de eerste vraag die je jezelf moet stellen is, kies je voor kwaliteit of kies je voor goedkoop? Bij veel aanbieders kun je je posters laten bedrukken tegen een lage prijs. Hoewel dit op het eerste gezicht heel voordelig lijkt, ben je uiteindelijk duurder uit. Waar zit het verschil tussen prijs en kwaliteit eigenlijk precies in? We leggen je in dit blog graag het verschil uit zodat je in de toekomst geen kat in de zak meer koopt.

Lees hier verder

Ideeën festival aankleding en drukwerk

Geschreven door Lukas Appeldoorn op 7 april 2016

festival aankleding

Het festivalseizoen is nu officieel begonnen. Organiseer jij zelf een festival en wil je er zeker van zijn dat je alles geregeld hebt én de aankleding van het festival er onvergetelijk uitziet? In deze blog vertellen wij je over alle soorten drukwerk die helpen bij de promotie van je festival, maar ook drukwerk dat zorgt voor de juiste sfeer. Lees verder en ontdek hoe andere festivals je voorgingen!

Lees hier verder