De totaalleverancier van Koffiemax

Koffiemax is in aantocht! Deze Bredase koffie- en theeleverancier is een flinke opmars aan het maken in de koffiewereld. Hun doel? De lekkerste koffie voor heel werkend Nederland.

Koffiemax apparaten en medewerker

Brigitte Vos, inkoper bij Koffiemax, vertelt vol enthousiasme over dit groeiende bedrijf en de intensieve en prettige relatie met Q-Promotions.

Kun je iets vertellen over het ontstaan van Koffiemax?

“Dennis Mulder, eigenaar van Koffiemax, is 13 jaar geleden begonnen met het bedrijf. Hij leerde vanuit zijn commerciële achtergrond bij Vodafone wat abonnementen, en dus een langetermijnrelatie, qua inkomsten en stabiliteit voor een bedrijf kunnen betekenen. Dit zag hij wel zitten voor de koffie-business. De allereerste klant van Koffiemax is een vriend van Dennis, die een koffieautomaat van hem kocht. Met deze verkoop was de allereerste steen van Koffiemax gelegd.”

Koffiemax koffiezakken

Wat is jullie filosofie?

“We gaan voor de lekkerste koffie van Nederland, waarbij de zakelijke dienstverlening onze doelgroep is. Hieronder vallen kleinere bedrijven zoals kapsalons en autodealers, maar we zijn ook veel te vinden in de retail- en productiebranche.”

Wat zijn jullie plannen om dit doel te bewerkstelligen?

“We zijn momenteel bezig met de bouw van een nieuw pand in Breda, dat met de groei van het bedrijf meegaat. In dit project ben ik verantwoordelijk voor de interne faciliteiten en inkoop. In het nieuwe pand hebben we alle ruimte voor onze opslag, het kantoor en de showroom. Momenteel is ons team 40 man sterk, maar ook dat zal in de toekomst gaan groeien. In december staat de verhuizing al gepland!”

Koffiemax kopje koffie

Wat is de rol van Q-Promotions binnen Koffiemax?

“De samenwerking begon met drukwerkopdrachten, waaronder leaflets, stickers en schoonmaakinstructies. We hadden echter al snel door dat Q-Promotions alles kan en helpt bij het idee, design en de uitwerking. Inmiddels is deze relatie daarom zover ontwikkeld dat Q-Promotions onze totaalleverancier is op het gebied van offline- en onlinemarketing. Het werk dat Q-Promotions levert loopt uiteen van vlaggen tot een bekertreef en van handstempels tot onze superpen. Met deze pen kun je het koffieautomaat bedienen zonder hem met je vingers aan te hoeven raken, handig toch!”

Hoe is de onderlinge relatie?

“We zijn ontzettend tevreden. Het contact verloopt makkelijk en informeel, daarnaast begrijpt Q direct wat je bedoelt. Q-Promotions levert kwaliteit en een eventueel foutje, wat bijna nooit voorkomt, wordt direct opgelost. Het is een fijne partner waarbij wij al onze ideeën neer kunnen leggen. Deze worden overigens zeer positief ontvangen door zowel onze klanten als leveranciers. Een echt succesverhaal dus!”