Drukwerk

Een glansrol op de beurs: ontdek hoe je opvalt!
Een beurs is hét ultieme podium om jouw producten en diensten persoonlijk te presenteren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw stand opvalt te midden van de vele anderen en de duizenden bezoekers? Geen zorgen, wij hebben dé oplossingen om jouw aanwezigheid on
Duurzaam drukwerk:
Terwijl we in de krant lezen over smeltend zuidpoolijs, zetten velen de airco op standje pinguïn - een gewoonte die niet echt nodig is!
Alle kleuren groen drukken
Net zoals velen willen wij de planeet zoveel mogelijk ontlasten. Het is namelijk meer dan ooit belangrijk om verantwoorde keuzes te maken, ook in de wereld van drukwerk.
Goudfolie: net dat beetje extra
Baby-, huwelijk-, en verjaardagskaarten of magazines en boeken (be)drukken met goudfolie? Deze optie overwegen is zeker de moeite waard. Eigenlijk bestaat het product al lang, maar is in de afgelopen jaren erg populair.
Het verschil tussen RGB, PMS en CMYK
Klanten vragen ons vaak wat het verschil is tussen RGB en CMYK kleuren. Of waarom kleuren op een beeldscherm en op drukwerk zoveel afwijken. Juist omdat ze zoveel afwijken is het belangrijk het verschil goed te weten.
Bijzondere brochures
Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het.
Alle fotoproducten op een rijtje
Een canvasdoek kent iedereen wel. Maar wist je dat je jouw foto's ook op (plexi)glas, honingraatkarton en hout kunt laten afdrukken? Wij zetten de mooiste en populairste fotoproducten op een rijtje.
Mooi zwart is niet.. zwart?
Om een mooi zwart in je ontwerp te creëren is een goede CMYK-verhouding nodig. Zonder meteen als een hysterische reclamespot voor wasmiddel te klinken: met deze instellingen wordt het zwart in jouw drukwerk ook echt zwart.
De IJzeren Man: klaar voor toerist in eigen land
Ruim een jaar geleden werd de IJzeren Man in Vught overgenomen door een nieuwe eigenaar. Hij blies een frisse wind door het pand heen, waarbij alle onderdelen van deze prachtige locatie op de schop zijn gegaan.
Inspirerend drukwerk een boekje open over onze eigen brochure
Tja, als je brochures verkoopt kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Al hopen we dat deze brochure wél ergens achterblijft. In dit meesterstuk worden namelijk al onze ups en USP’s samengevat en staat alle praktische informatie handig bij elkaar.
Drukwerk stansen in een eigen vorm?
Drukwerk laten stansen? Kat in ’t bakkie voor Q-Promotions! Dankzij prestigieuze machines als de Heidelberg en de Zünd kunnen we je drukwerk in allerlei gedurfde vormen afwerken.
7 tips om een effectieve roll up banner te maken
Sta je met je bedrijf, winkel of vereniging op een evenement of beurs, dan kan een goede banner niet ontbreken. Een roll up banner functioneert eigenlijk net als een advertentie of flyer.
Je bedrijfswagens inzetten als effectieve bedrijfsreclame
Je kunt verschillende soorten reclamedrukwerk gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar ook je bedrijfswagens kun je inzetten als promotiemateriaal. Met goede en mooie bestickering val je al snel op.
Huisstijl veranderen: wat komt er allemaal bij kijken?
Q-Promotions heeft haar huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Of je nu een kleine aanpassing doorvoert of voor een compleet nieuwe huisstijl gaat: er komt veel bij kijken.
Spot UV op je drukwerk
Met spot UV kun je specifieke delen van het drukwerk voorzien van een glanzende laag. Hiermee creëer je een bijzondere dieptewerking. Wil je je verder verdiepen in UV Spot? Lees hier waar je rekening mee moet houden!
Interactief drukwerk
Door je drukwerk interactief te maken, voeg je veel meer waarde toe aan je geprinte media. Maar hoe maak je je drukwerk interactief? We lichten een aantal opties en voorbeelden uit.
Alles over de afwerking van drukwerk
Rillen, stansen, pregen, perforeren ... Met deze afwerkingsmethoden rond je je drukwerk pas echt af.
Drukkersjargon in een notendop: zo lever je een bestand drukklaar aan
Hoe lever je nu eigenlijk een drukklaar bestand aan? Hier vind je praktische tips, aanleverspecificaties en de juiste instellingen voor InDesign, Illustrator en Photoshop!
5 tips voor het ontwerpen van een prachtig visitekaartje
Door een goed ontworpen visitekaartje aan een ander te overhandigen, hoop je dat deze persoon jou blijft herinneren en in de toekomst contact met je opneemt.
Tips om jouw bedrijf te presenteren op de beurs
Ga jij met jouw bedrijf op een beurs staan? Heb je al nagedacht over hoe je je bedrijf precies gaat presenteren? Beurzen zijn over het algemeen groot van opzet en er komen meestal vele bezoekers.
Fotoproducten: wat zijn de mogelijkheden?
Veel woon- en slaapkamers worden al jaren persoonlijker gemaakt met fotoproducten. Vaak wordt daarbij gekozen voor een traditionele foto in een lijst of een canvasdoek, maar tegenwoordig zijn er zoveel andere leuke opties waaruit je kunt kiezen.
3 redenen op niet te bezuinigen op je visitekaartjes
Leuk, je bent net je eigen bedrijfje gestart! Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je hebt al 250 fans op Facebook en zit met smart te wachten op je eerste opdracht.