Vacatures

Q-Promotions is veel meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing; wij zijn een totaalpartner in zichtbaarheid. En dat beperkt zich niet tot een visitekaartje, flyer of spandoek. Je kunt het zo gek niet bedenken of we (be)drukken het.

Er komt een dag waarop je denkt: “Zijn jullie dan helemaal de weg kwijt?!” Of misschien vraag je je op dag één al af waar je in godsnaam terecht bent gekomen. Dan moet je weten dat Q-Promotions de schakel tussen de klant en de drukker is. Alles daartussenin regelen we zelf. Van controle tot vliegensvlug transport. Een jong team van prettig gestoorde vakidioten draagt daar zorg voor en gaat elke dag vol enthousiasme aan de slag voor mooie opdrachtgevers. Kom jij ons helpen groeien? Ckeck de vacature links in het menu.

Staat er geen functie voor jou bij maar ben jij misschien wel precies het verloren pareltje dat onze organisatie meer glans geeft, de krachtpatser die we missen, de wijsneus waarvan we nog niet wisten dat we die wilden of gewoon dé reden waarom we eindelijk die ene vervelende collega de deur kunnen wijzen, dan mag je jouw motivatie en cv mailen naar info@q-promotions.nl.