• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

De start

Tommy Grein richtte in 2002 Q-Promotions op, uit onvrede over het drukwerk dat hij zelf ontving. "Dat kon beter". Q-Promotions groeide en ontdekte hoe het wel moest: "Door het combineren van opdrachten, kunnen we efficiënt en kostenbesparend werken."

Drukwerkmakelaar

Q-Promotions werd de schakel tussen de drukker en de klant. Van simpele flyers tot papieren Eiffeltorens en van glanzende posters tot kartonnen maskers: de mogelijkheden lijken eindeloos. "Q-Promotions heeft de ervaring opgebouwd om te kunnen adviseren. Ons team van vormgevers en professionals helpt de klant op een persoonlijke manier.”

Betrouwbare levering

Tommy wilde zorgen voor een snelle, onbeschadigde levering. Vanaf het begin is daarom het transport in eigen hand gehouden. Bijna alles is drie dagen na bestelling te leveren. "Inmiddels hebben we een eigen wagenpark, maar in het begin ben ik regelmatig zelf naar Hengelo gereden,” aldus Tommy.


overleg kantoor q-promotions

Partner in drukwerk

Q-Promotions neemt de klant alle zorgen uit handen, van techniek en ontwerp tot transport. "Mochten er toch vragen zijn, staat er altijd een contactpersoon klaar. Van informatie over de order tot het verduidelijken van de factuur. Telefonisch, via de e-mail, chat of gewoon op kantoor."