Over Q-Promotions

Q-Promotions is een partner in drukwerk, een drukwerkmakelaar, een schakel – of nog liever: dé schakel – tussen de klant en de drukker.

Alles daartussenin regelen we zelf. Van controle tot vliegensvlug transport en zelfs voorraadbeheer en in sommige gevallen assemblageactiviteiten. Q-Promotions neemt zo de klant alle zorgen uit handen. “Jouw drukwerk, onze zorg” is niet voor niets onze slogan. Die is al net zo zorgvuldig gekozen. We produceren dus zelf niets, behalve dan positieve resultaten! Juist daarom kun je bij ons alle soorten zakelijk en promotioneel drukwerk zorgeloos bestellen. De bekendste voorbeelden daarvan zijn briefpapier, visitekaartjes, flyers, posters en brochures. Daarnaast zijn wij de perfecte partner als het gaat om drukwerk op maat. Producten die niet in ons standaardassortiment zitten of om een afwijkende vorm of afwerking vragen… bij ons is het allemaal mogelijk. Door de vele contacten met drukwerkleveranciers kunnen we trouwens ook altijd zorgen voor snelle levertijden. Om de klanttevredenheid verder op te krikken, houden we de bezorging grotendeels wél in eigen hand.

Zo zijn we postbedrijven niet tot last én kunnen we garanderen dat pakketjes nu wel netjes en op tijd op de juiste plek afgeleverd worden – en niet achter de bloempot, onder de deurmat, in de kliko, het hondenhok of in het speelhuisje van de kinderen.

We helpen je graag bij het aanleveren van de juiste bestanden. We controleren standaard of jouw bestand technisch in orde is en lossen problemen zoveel mogelijk zelf op. “Bij Q-Promotions willen we niet alleen het verschil maken met ons kwalitatieve aanbod en scherpe prijzen, maar ook met een persoonlijke service en snelle en betrouwbare levering door onze eigen chauffeurs en milieuvriendelijke aanpak”. 

Drukwerk: Als we de druk wegnemen, dan blijft alleen werk over. Ook dat doen wij voor jou! Ongelofelijk maar waar.