Q-Signing

Jij bent uniek en je bedrijf is uniek. Dat wil je uiteraard ook uitstralen. Het liefst elke dag …Goed nieuws voor jou: wij zorgen ervoor dat jij onderscheidend voor de dag komt. Iedere maandag, dinsdag, woensdag en de rest van de week.

Van ontwerp tot en met de feitelijke implementatie, Q-Signing neemt je letterlijk alles uit handen als het gaat om signing op maat. Zodat jij je kunt concentreren op wat je het liefste doet. 

Q-Signing is de jonge, creatieve en snelgroeiende signafdeling van Q-Promotions. Waar die laatste gespecialiseerd is in drukwerk, daar ontfermen wij ons met passie over binnen- en buitenreclame op maat. Of het nu gaat om de signing van complete gevels, wanden en ramen. Om de bewegwijzering in een pand, autobelettering of textielbedrukking. Om een XL spandoek langs de weg of om andere signproducten. Op basis van jouw wensen, eisen en budget realiseren wij ’t. 

Signing vind je overal. Binnen en buiten, groot en klein. Van een tijdelijke boodschap tot een opvallende campagne. Van een simpel bordje bij de receptie tot een spandoek van 100 bij 100 meter of een luchtballon met bedrijfsnaam en logo. Q-signing, de fullservice signing- en printafdeling van Q-promotions, richt zich volledig op dit soort reclametoepassingen. Complete gevels, ramen en wanden worden door het sign-team voorzien van een logo en inspirerende visuals, auto’s worden gewrapt in de hipste kleuren – met als mooiste voorbeeld natuurlijk onze opvallende bedrijfsbussen –, beachflags worden full colour bedrukt, alle mogelijke stickers worden ontworpen en eigenhandig geprint.

En ook het printen, plakken en monteren van reclameborden, het bedrukken van textiel en het creëren van unieke relatiegeschenken kent geen geheimen meer voor onze sign-medewerkers. 

We hebben de kennis, de mensen, de ruimte en de faciliteiten om compleet te ontzorgen. Onze accountmanagers staan je bij in het maken van de juiste materialen en (technische) keuzes en kijken samen met jou naar de beste oplossing. Zodat jij een helder, uniek én functioneel product krijgt dat bij jou past. Onze designers vertalen vervolgens alle ideeën en wensen naar visuele ontwerpen die net zo mooi als praktisch haalbaar zijn. En geloof ons, dat leidt tot zeer verrassende resultaten waarmee je jouw klanten of gasten kunt verrassen. Ons productieteam tovert die visuele pareltjes weer om tot tastbare producten en onze eigen montagedienst zorgt er tenslotte voor dat jouw uiting op een fatsoenlijke wijze aangebracht of gemonteerd wordt. Wij zijn daarbij niet regionaal gebonden, want wij opereren landelijk.

Onze werkwijze is misschien niet zo verrassend. Onze producten zijn dat wel. Bekijk ze hier >