Blog

Een glansrol op de beurs: ontdek hoe je opvalt!
Een beurs is hét ultieme podium om jouw producten en diensten persoonlijk te presenteren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw stand opvalt te midden van de vele anderen en de duizenden bezoekers? Geen zorgen, wij hebben dé oplossingen om jouw aanwezigheid on
Duurzaam drukwerk:
Terwijl we in de krant lezen over smeltend zuidpoolijs, zetten velen de airco op standje pinguïn - een gewoonte die niet echt nodig is!
Kleding bedrukken
De energierekeningen lopen op en meteorologen voorspellen een strenge winter. Brabantse nachten worden daardoor niet alleen lang, ook nog eens koud!
Alle kleuren groen drukken
Net zoals velen willen wij de planeet zoveel mogelijk ontlasten. Het is namelijk meer dan ooit belangrijk om verantwoorde keuzes te maken, ook in de wereld van drukwerk.
Bijzonder behangen met Q
Muren bepalen voor een groot deel de sfeer in huis of kantoor. Vaak wordt ervoor gekozen om deze muren kleur te geven door middel van een likje verf of een rol behang.
Goudfolie: net dat beetje extra
Baby-, huwelijk-, en verjaardagskaarten of magazines en boeken (be)drukken met goudfolie? Deze optie overwegen is zeker de moeite waard. Eigenlijk bestaat het product al lang, maar is in de afgelopen jaren erg populair.
Signing met een kroon
Voetbalclub Willem II en Q zijn al tijden dikke vrienden. Q-promotions verzorgde over de afgelopen jaren dan ook al op meerdere gebieden het drukwerk & signing voor het Koning Willem II Stadion.
Het verschil tussen RGB, PMS en CMYK
Klanten vragen ons vaak wat het verschil is tussen RGB en CMYK kleuren. Of waarom kleuren op een beeldscherm en op drukwerk zoveel afwijken. Juist omdat ze zoveel afwijken is het belangrijk het verschil goed te weten.
Bijzondere brochures
Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het.
Alle fotoproducten op een rijtje
Een canvasdoek kent iedereen wel. Maar wist je dat je jouw foto's ook op (plexi)glas, honingraatkarton en hout kunt laten afdrukken? Wij zetten de mooiste en populairste fotoproducten op een rijtje.
De totaalleverancier van Koffiemax
Koffiemax is in aantocht! Deze Bredase koffie- en theeleverancier is een flinke opmars aan het maken in de koffiewereld. Hun doel? De lekkerste koffie voor heel werkend Nederland.
Mooi zwart is niet.. zwart?
Om een mooi zwart in je ontwerp te creëren is een goede CMYK-verhouding nodig. Zonder meteen als een hysterische reclamespot voor wasmiddel te klinken: met deze instellingen wordt het zwart in jouw drukwerk ook echt zwart.
Cutcontourbestanden drukklaar maken
Natuurlijk kun je drukwerk nauwkeurig in een speciale vorm of contour laten snijden. Als je drukwerk in een eigen contour wilt bestellen, ontvangen we het liefst een drukbestand waar de contourlijnen al in zijn aangegeven.
Duidelijk, groot en opvallend: Signing bij Safaripark Beekse Bergen
Niet alleen de horeca, bioscopen en sportscholen waren sinds maart een tijdje gesloten, ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een maand dicht geweest. Gelukkig schijnt nu de zon weer letterlijk en figuurlijk en zijn de hekken heropend. We sprake
Doloris: van brandbook naar merchandise
Doloris in Tilburg viert dit jaar zijn eerste verjaardag. De rooftopbar en Meta Maze zijn in een jaar uitgegroeid tot een van de grootste publiekstrekkers van de stad. In april 2019 monteerde Q-Signing de gevelverlichting op de zijkant van het pand.
De IJzeren Man: klaar voor toerist in eigen land
Ruim een jaar geleden werd de IJzeren Man in Vught overgenomen door een nieuwe eigenaar. Hij blies een frisse wind door het pand heen, waarbij alle onderdelen van deze prachtige locatie op de schop zijn gegaan.
'We moeten positief en creatief blijven.'
Signing op locatie, Stay Safe pakketten en veiligheidsschermen. Het zijn zomaar wat activiteiten waarmee Tommy Grein, oprichter en eigenaar van Q-Promotions en Q-Signing, creatief om probeert te gaan met het aanbieden van diensten.
Inspirerend drukwerk een boekje open over onze eigen brochure
Tja, als je brochures verkoopt kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Al hopen we dat deze brochure wél ergens achterblijft. In dit meesterstuk worden namelijk al onze ups en USP’s samengevat en staat alle praktische informatie handig bij elkaar.
Uitpakken met je eigen bierpakket
Een gepersonaliseerd bierpakket is natuurlijk hét perfecte cadeau om te geven (en te krijgen).
Drukwerk stansen in een eigen vorm?
Drukwerk laten stansen? Kat in ’t bakkie voor Q-Promotions! Dankzij prestigieuze machines als de Heidelberg en de Zünd kunnen we je drukwerk in allerlei gedurfde vormen afwerken.
7 tips om een effectieve roll up banner te maken
Sta je met je bedrijf, winkel of vereniging op een evenement of beurs, dan kan een goede banner niet ontbreken. Een roll up banner functioneert eigenlijk net als een advertentie of flyer.
Je bedrijfswagens inzetten als effectieve bedrijfsreclame
Je kunt verschillende soorten reclamedrukwerk gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar ook je bedrijfswagens kun je inzetten als promotiemateriaal. Met goede en mooie bestickering val je al snel op.
Huisstijl veranderen: wat komt er allemaal bij kijken?
Q-Promotions heeft haar huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Of je nu een kleine aanpassing doorvoert of voor een compleet nieuwe huisstijl gaat: er komt veel bij kijken.
Papierformaten uitgelegd
Sta je op het punt om drukwerk te ontwerpen of misschien zelfs al wel te bestellen? Eén van de onvermijdelijke beslissingen is de keuze van het papierformaat. Wil je opvallen met unieke papierformaten of ga je toch liever voor een standaard formaat?
Spot UV op je drukwerk
Met spot UV kun je specifieke delen van het drukwerk voorzien van een glanzende laag. Hiermee creëer je een bijzondere dieptewerking. Wil je je verder verdiepen in UV Spot? Lees hier waar je rekening mee moet houden!
Interactief drukwerk
Door je drukwerk interactief te maken, voeg je veel meer waarde toe aan je geprinte media. Maar hoe maak je je drukwerk interactief? We lichten een aantal opties en voorbeelden uit.
Alles over de afwerking van drukwerk
Rillen, stansen, pregen, perforeren ... Met deze afwerkingsmethoden rond je je drukwerk pas echt af.
Drukkersjargon in een notendop: zo lever je een bestand drukklaar aan
Hoe lever je nu eigenlijk een drukklaar bestand aan? Hier vind je praktische tips, aanleverspecificaties en de juiste instellingen voor InDesign, Illustrator en Photoshop!
Uitgelegd: veredeling drukwerk
‘Hoe wil je jouw drukwerk afgewerkt wil hebben?’ Een veel gestelde vraag die vaak tot enige ergernissen leidt onder de ‘normale’ consumenten die niet meer weten dan de echte basisprincipes van het drukwerk.
5 tips voor het ontwerpen van een prachtig visitekaartje
Door een goed ontworpen visitekaartje aan een ander te overhandigen, hoop je dat deze persoon jou blijft herinneren en in de toekomst contact met je opneemt.
Tips om jouw bedrijf te presenteren op de beurs
Ga jij met jouw bedrijf op een beurs staan? Heb je al nagedacht over hoe je je bedrijf precies gaat presenteren? Beurzen zijn over het algemeen groot van opzet en er komen meestal vele bezoekers.
5 originele manieren om flyers te verspreiden
Flyers, je ziet ze overal tegenwoordig. En juist door het immens grote aanbod belanden ze veelal ongelezen in de papierbak.
Fotoproducten: wat zijn de mogelijkheden?
Veel woon- en slaapkamers worden al jaren persoonlijker gemaakt met fotoproducten. Vaak wordt daarbij gekozen voor een traditionele foto in een lijst of een canvasdoek, maar tegenwoordig zijn er zoveel andere leuke opties waaruit je kunt kiezen.
Digitaal of offset drukken: wanneer kies je wat?
De schrik slaat je om het lijf, helemaal vergeten om drukwerk te bestellen! Veel te laat met aanleveren en dus bel je de leverancier. “Offset drukken gaat helaas niet meer lukken, maar we kunnen het nog wel digitaal laten printen”, is het antwoord.
De succesformule voor effectieve reclamecampagnes
Voor velen is het verschil tussen reclame en marketing niet duidelijk bij reclamecampagnes. Wanneer heb je wie nodig en wat doen ze precies voor mijn organisatie? Ondanks dat deze branches veel samenwerken en overlappen, zijn er wezenlijke verschillen.
3 redenen op niet te bezuinigen op je visitekaartjes
Leuk, je bent net je eigen bedrijfje gestart! Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je hebt al 250 fans op Facebook en zit met smart te wachten op je eerste opdracht.