Tips & Tricks

Een glansrol op de beurs: ontdek hoe je opvalt!
Een beurs is hét ultieme podium om jouw producten en diensten persoonlijk te presenteren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw stand opvalt te midden van de vele anderen en de duizenden bezoekers? Geen zorgen, wij hebben dé oplossingen om jouw aanwezigheid on
Kleding bedrukken
De energierekeningen lopen op en meteorologen voorspellen een strenge winter. Brabantse nachten worden daardoor niet alleen lang, ook nog eens koud!
Bijzonder behangen met Q
Muren bepalen voor een groot deel de sfeer in huis of kantoor. Vaak wordt ervoor gekozen om deze muren kleur te geven door middel van een likje verf of een rol behang.
Goudfolie: net dat beetje extra
Baby-, huwelijk-, en verjaardagskaarten of magazines en boeken (be)drukken met goudfolie? Deze optie overwegen is zeker de moeite waard. Eigenlijk bestaat het product al lang, maar is in de afgelopen jaren erg populair.
Signing met een kroon
Voetbalclub Willem II en Q zijn al tijden dikke vrienden. Q-promotions verzorgde over de afgelopen jaren dan ook al op meerdere gebieden het drukwerk & signing voor het Koning Willem II Stadion.
Het verschil tussen RGB, PMS en CMYK
Klanten vragen ons vaak wat het verschil is tussen RGB en CMYK kleuren. Of waarom kleuren op een beeldscherm en op drukwerk zoveel afwijken. Juist omdat ze zoveel afwijken is het belangrijk het verschil goed te weten.
Mooi zwart is niet.. zwart?
Om een mooi zwart in je ontwerp te creëren is een goede CMYK-verhouding nodig. Zonder meteen als een hysterische reclamespot voor wasmiddel te klinken: met deze instellingen wordt het zwart in jouw drukwerk ook echt zwart.
Cutcontourbestanden drukklaar maken
Natuurlijk kun je drukwerk nauwkeurig in een speciale vorm of contour laten snijden. Als je drukwerk in een eigen contour wilt bestellen, ontvangen we het liefst een drukbestand waar de contourlijnen al in zijn aangegeven.
Duidelijk, groot en opvallend: Signing bij Safaripark Beekse Bergen
Niet alleen de horeca, bioscopen en sportscholen waren sinds maart een tijdje gesloten, ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een maand dicht geweest. Gelukkig schijnt nu de zon weer letterlijk en figuurlijk en zijn de hekken heropend. We sprake
Doloris: van brandbook naar merchandise
Doloris in Tilburg viert dit jaar zijn eerste verjaardag. De rooftopbar en Meta Maze zijn in een jaar uitgegroeid tot een van de grootste publiekstrekkers van de stad. In april 2019 monteerde Q-Signing de gevelverlichting op de zijkant van het pand.
'We moeten positief en creatief blijven.'
Signing op locatie, Stay Safe pakketten en veiligheidsschermen. Het zijn zomaar wat activiteiten waarmee Tommy Grein, oprichter en eigenaar van Q-Promotions en Q-Signing, creatief om probeert te gaan met het aanbieden van diensten.
Uitpakken met je eigen bierpakket
Een gepersonaliseerd bierpakket is natuurlijk hét perfecte cadeau om te geven (en te krijgen).
Drukwerk stansen in een eigen vorm?
Drukwerk laten stansen? Kat in ’t bakkie voor Q-Promotions! Dankzij prestigieuze machines als de Heidelberg en de Zünd kunnen we je drukwerk in allerlei gedurfde vormen afwerken.
7 tips om een effectieve roll up banner te maken
Sta je met je bedrijf, winkel of vereniging op een evenement of beurs, dan kan een goede banner niet ontbreken. Een roll up banner functioneert eigenlijk net als een advertentie of flyer.
Huisstijl veranderen: wat komt er allemaal bij kijken?
Q-Promotions heeft haar huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Of je nu een kleine aanpassing doorvoert of voor een compleet nieuwe huisstijl gaat: er komt veel bij kijken.
Spot UV op je drukwerk
Met spot UV kun je specifieke delen van het drukwerk voorzien van een glanzende laag. Hiermee creëer je een bijzondere dieptewerking. Wil je je verder verdiepen in UV Spot? Lees hier waar je rekening mee moet houden!
Interactief drukwerk
Door je drukwerk interactief te maken, voeg je veel meer waarde toe aan je geprinte media. Maar hoe maak je je drukwerk interactief? We lichten een aantal opties en voorbeelden uit.
Drukkersjargon in een notendop: zo lever je een bestand drukklaar aan
Hoe lever je nu eigenlijk een drukklaar bestand aan? Hier vind je praktische tips, aanleverspecificaties en de juiste instellingen voor InDesign, Illustrator en Photoshop!
De succesformule voor effectieve reclamecampagnes
Voor velen is het verschil tussen reclame en marketing niet duidelijk bij reclamecampagnes. Wanneer heb je wie nodig en wat doen ze precies voor mijn organisatie? Ondanks dat deze branches veel samenwerken en overlappen, zijn er wezenlijke verschillen.
3 redenen op niet te bezuinigen op je visitekaartjes
Leuk, je bent net je eigen bedrijfje gestart! Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je hebt al 250 fans op Facebook en zit met smart te wachten op je eerste opdracht.