Afwerking

Goudfolie: net dat beetje extra
Baby-, huwelijk-, en verjaardagskaarten of magazines en boeken (be)drukken met goudfolie? Deze optie overwegen is zeker de moeite waard. Eigenlijk bestaat het product al lang, maar is in de afgelopen jaren erg populair.
Het verschil tussen RGB, PMS en CMYK
Klanten vragen ons vaak wat het verschil is tussen RGB en CMYK kleuren. Of waarom kleuren op een beeldscherm en op drukwerk zoveel afwijken. Juist omdat ze zoveel afwijken is het belangrijk het verschil goed te weten.
Bijzondere brochures
Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het.
Cutcontourbestanden drukklaar maken
Natuurlijk kun je drukwerk nauwkeurig in een speciale vorm of contour laten snijden. Als je drukwerk in een eigen contour wilt bestellen, ontvangen we het liefst een drukbestand waar de contourlijnen al in zijn aangegeven.
Doloris: van brandbook naar merchandise
Doloris in Tilburg viert dit jaar zijn eerste verjaardag. De rooftopbar en Meta Maze zijn in een jaar uitgegroeid tot een van de grootste publiekstrekkers van de stad. In april 2019 monteerde Q-Signing de gevelverlichting op de zijkant van het pand.
Je bedrijfswagens inzetten als effectieve bedrijfsreclame
Je kunt verschillende soorten reclamedrukwerk gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar ook je bedrijfswagens kun je inzetten als promotiemateriaal. Met goede en mooie bestickering val je al snel op.
Spot UV op je drukwerk
Met spot UV kun je specifieke delen van het drukwerk voorzien van een glanzende laag. Hiermee creëer je een bijzondere dieptewerking. Wil je je verder verdiepen in UV Spot? Lees hier waar je rekening mee moet houden!
Interactief drukwerk
Door je drukwerk interactief te maken, voeg je veel meer waarde toe aan je geprinte media. Maar hoe maak je je drukwerk interactief? We lichten een aantal opties en voorbeelden uit.
Alles over de afwerking van drukwerk
Rillen, stansen, pregen, perforeren ... Met deze afwerkingsmethoden rond je je drukwerk pas echt af.
Uitgelegd: veredeling drukwerk
‘Hoe wil je jouw drukwerk afgewerkt wil hebben?’ Een veel gestelde vraag die vaak tot enige ergernissen leidt onder de ‘normale’ consumenten die niet meer weten dan de echte basisprincipes van het drukwerk.
Digitaal of offset drukken: wanneer kies je wat?
De schrik slaat je om het lijf, helemaal vergeten om drukwerk te bestellen! Veel te laat met aanleveren en dus bel je de leverancier. “Offset drukken gaat helaas niet meer lukken, maar we kunnen het nog wel digitaal laten printen”, is het antwoord.