Keuzehulp

Een glansrol op de beurs: ontdek hoe je opvalt!
Een beurs is hét ultieme podium om jouw producten en diensten persoonlijk te presenteren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw stand opvalt te midden van de vele anderen en de duizenden bezoekers? Geen zorgen, wij hebben dé oplossingen om jouw aanwezigheid on
Duurzaam drukwerk:
Terwijl we in de krant lezen over smeltend zuidpoolijs, zetten velen de airco op standje pinguïn - een gewoonte die niet echt nodig is!
Kleding bedrukken
De energierekeningen lopen op en meteorologen voorspellen een strenge winter. Brabantse nachten worden daardoor niet alleen lang, ook nog eens koud!
Alle kleuren groen drukken
Net zoals velen willen wij de planeet zoveel mogelijk ontlasten. Het is namelijk meer dan ooit belangrijk om verantwoorde keuzes te maken, ook in de wereld van drukwerk.
Signing met een kroon
Voetbalclub Willem II en Q zijn al tijden dikke vrienden. Q-promotions verzorgde over de afgelopen jaren dan ook al op meerdere gebieden het drukwerk & signing voor het Koning Willem II Stadion.
Alle fotoproducten op een rijtje
Een canvasdoek kent iedereen wel. Maar wist je dat je jouw foto's ook op (plexi)glas, honingraatkarton en hout kunt laten afdrukken? Wij zetten de mooiste en populairste fotoproducten op een rijtje.
Papierformaten uitgelegd
Sta je op het punt om drukwerk te ontwerpen of misschien zelfs al wel te bestellen? Eén van de onvermijdelijke beslissingen is de keuze van het papierformaat. Wil je opvallen met unieke papierformaten of ga je toch liever voor een standaard formaat?
Alles over de afwerking van drukwerk
Rillen, stansen, pregen, perforeren ... Met deze afwerkingsmethoden rond je je drukwerk pas echt af.
De succesformule voor effectieve reclamecampagnes
Voor velen is het verschil tussen reclame en marketing niet duidelijk bij reclamecampagnes. Wanneer heb je wie nodig en wat doen ze precies voor mijn organisatie? Ondanks dat deze branches veel samenwerken en overlappen, zijn er wezenlijke verschillen.