Signing

Signing met een kroon
Voetbalclub Willem II en Q zijn al tijden dikke vrienden. Q-promotions verzorgde over de afgelopen jaren dan ook al op meerdere gebieden het drukwerk & signing voor het Koning Willem II Stadion.
De totaalleverancier van Koffiemax
Koffiemax is in aantocht! Deze Bredase koffie- en theeleverancier is een flinke opmars aan het maken in de koffiewereld. Hun doel? De lekkerste koffie voor heel werkend Nederland.
Duidelijk, groot en opvallend: Signing bij Safaripark Beekse Bergen
Niet alleen de horeca, bioscopen en sportscholen waren sinds maart een tijdje gesloten, ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een maand dicht geweest. Gelukkig schijnt nu de zon weer letterlijk en figuurlijk en zijn de hekken heropend. We sprake
Doloris: van brandbook naar merchandise
Doloris in Tilburg viert dit jaar zijn eerste verjaardag. De rooftopbar en Meta Maze zijn in een jaar uitgegroeid tot een van de grootste publiekstrekkers van de stad. In april 2019 monteerde Q-Signing de gevelverlichting op de zijkant van het pand.
De IJzeren Man: klaar voor toerist in eigen land
Ruim een jaar geleden werd de IJzeren Man in Vught overgenomen door een nieuwe eigenaar. Hij blies een frisse wind door het pand heen, waarbij alle onderdelen van deze prachtige locatie op de schop zijn gegaan.
7 tips om een effectieve roll up banner te maken
Sta je met je bedrijf, winkel of vereniging op een evenement of beurs, dan kan een goede banner niet ontbreken. Een roll up banner functioneert eigenlijk net als een advertentie of flyer.
Je bedrijfswagens inzetten als effectieve bedrijfsreclame
Je kunt verschillende soorten reclamedrukwerk gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar ook je bedrijfswagens kun je inzetten als promotiemateriaal. Met goede en mooie bestickering val je al snel op.
Huisstijl veranderen: wat komt er allemaal bij kijken?
Q-Promotions heeft haar huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Of je nu een kleine aanpassing doorvoert of voor een compleet nieuwe huisstijl gaat: er komt veel bij kijken.
5 tips voor het ontwerpen van een prachtig visitekaartje
Door een goed ontworpen visitekaartje aan een ander te overhandigen, hoop je dat deze persoon jou blijft herinneren en in de toekomst contact met je opneemt.
Tips om jouw bedrijf te presenteren op de beurs
Ga jij met jouw bedrijf op een beurs staan? Heb je al nagedacht over hoe je je bedrijf precies gaat presenteren? Beurzen zijn over het algemeen groot van opzet en er komen meestal vele bezoekers.
Fotoproducten: wat zijn de mogelijkheden?
Veel woon- en slaapkamers worden al jaren persoonlijker gemaakt met fotoproducten. Vaak wordt daarbij gekozen voor een traditionele foto in een lijst of een canvasdoek, maar tegenwoordig zijn er zoveel andere leuke opties waaruit je kunt kiezen.