Relatiegeschenken catalogus

Relatiegeschenken is een van de oudste en meest effectieve manier om je dankbaarheid te tonen aan je partners, werknemers of cliënten. Het is een origineel en verrassende gadget waar je je eigen merk op kan drukken. Dankbaarheid én promotie in een klap!

 Heb jij onze relatiegeschenkencatalogus al gezien? Het staat vol met leuke gadgets en inspiratie om jouw bedrijf te promoten; van de klassieke aanstekers tot mooie rugzakken en paraplu's voor het Nederlandse (zomer)weer. Of ga je toch voor een fitte uitstraling met bidons met jouw eigen logo of passen speakers beter bij jouw bedrijf? Je kunt het zo gek mogelijk bedenken of wij (be)drukken het. Hebben wij het niet? Dan denken we graag met je mee. Je mag ons altijd mailen, bellen of appen zodat we samen tot een passend product of aansprekende actie komen. 

 Bij Q-promotions vind je een ruim assortiment om jouw bedrijf te laten opvallen: Aanstekers, ballonnen, bidons, waterflessen, bubbels, USB's, sleutelhangers, zitzakken, magneten, mokken en nog veel meer.

Wil jij deze catalogus ontvangen?  Stuur ons even een berichtje per mail,  telefoon of via onze chat.