Levering in binnen- en buitenland

Bij Q-Promotions zorgen we naast de drukwerkbestelling ook voor de bezorging en verzending.

Door de vele contacten met drukwerkleveranciers kunnen we bijna altijd zorgen voor snelle levertijden. Om de klanttevredenheid verder op te krikken, houden we de bezorging grotendeels in eigen hand. Zo weten we écht zeker dat pakketjes onbeschadigd en op tijd op de juiste plek geleverd worden. Zonder dat jij er omkijken naar hebt – oké toegegeven, onze chauffeurs rijden in een nogal opvallende bus die wél veel bekijks trekt. Q-Promotions biedt klanten dus toegevoegde waarde door bestellingen zélf te bezorgen.

Dat betekent eigenlijk dat Q-Promotions vanaf dag één ook de rol van een pakketdienst is gaan vervullen. Eat your heart out PostNL! …. En het is ongelooflijk, maar waar: Onze chauffeurs klagen nooit over leveringen op onmogelijke plekken en zetten ook altijd het drukwerk neer waar de klant het hebben wil.

Zelfs als er twintig dozen op vijf hoog afgeleverd moeten worden terwijl de lift kapot is. Of als er twintig pallets drukwerk in een zompig weiland verwacht worden en er in geen velden of wegen een steekwagen te bekennen is. Dan blijven ze lachen.

We maken het nóg mooier. Want dankzij handige technische snufjes weten onze medewerkers op kantoor jou altijd te vertellen hoe laat je jouw pakketje ongeveer kunt verwachten. Of onze chauffeurs bellen desgewenst de klant vlak voordat zij arriveren op de plaats van bestemming.

Als je het lief vraagt kunnen onze chauffeurs je zelfs ondersteunen bij het ophangen of monteren van spandoeken, roll-up banners, reclameborden of andere promotiematerialen