Druktechnieken

Duurzaam drukwerk:
Terwijl we in de krant lezen over smeltend zuidpoolijs, zetten velen de airco op standje pinguïn - een gewoonte die niet echt nodig is!
Kleding bedrukken
De energierekeningen lopen op en meteorologen voorspellen een strenge winter. Brabantse nachten worden daardoor niet alleen lang, ook nog eens koud!
Bijzonder behangen met Q
Muren bepalen voor een groot deel de sfeer in huis of kantoor. Vaak wordt ervoor gekozen om deze muren kleur te geven door middel van een likje verf of een rol behang.
Goudfolie: net dat beetje extra
Baby-, huwelijk-, en verjaardagskaarten of magazines en boeken (be)drukken met goudfolie? Deze optie overwegen is zeker de moeite waard. Eigenlijk bestaat het product al lang, maar is in de afgelopen jaren erg populair.
Het verschil tussen RGB, PMS en CMYK
Klanten vragen ons vaak wat het verschil is tussen RGB en CMYK kleuren. Of waarom kleuren op een beeldscherm en op drukwerk zoveel afwijken. Juist omdat ze zoveel afwijken is het belangrijk het verschil goed te weten.
Bijzondere brochures
Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het.
Mooi zwart is niet.. zwart?
Om een mooi zwart in je ontwerp te creëren is een goede CMYK-verhouding nodig. Zonder meteen als een hysterische reclamespot voor wasmiddel te klinken: met deze instellingen wordt het zwart in jouw drukwerk ook echt zwart.
Cutcontourbestanden drukklaar maken
Natuurlijk kun je drukwerk nauwkeurig in een speciale vorm of contour laten snijden. Als je drukwerk in een eigen contour wilt bestellen, ontvangen we het liefst een drukbestand waar de contourlijnen al in zijn aangegeven.
Inspirerend drukwerk een boekje open over onze eigen brochure
Tja, als je brochures verkoopt kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Al hopen we dat deze brochure wél ergens achterblijft. In dit meesterstuk worden namelijk al onze ups en USP’s samengevat en staat alle praktische informatie handig bij elkaar.
Uitpakken met je eigen bierpakket
Een gepersonaliseerd bierpakket is natuurlijk hét perfecte cadeau om te geven (en te krijgen).
Drukwerk stansen in een eigen vorm?
Drukwerk laten stansen? Kat in ’t bakkie voor Q-Promotions! Dankzij prestigieuze machines als de Heidelberg en de Zünd kunnen we je drukwerk in allerlei gedurfde vormen afwerken.
Je bedrijfswagens inzetten als effectieve bedrijfsreclame
Je kunt verschillende soorten reclamedrukwerk gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar ook je bedrijfswagens kun je inzetten als promotiemateriaal. Met goede en mooie bestickering val je al snel op.
Spot UV op je drukwerk
Met spot UV kun je specifieke delen van het drukwerk voorzien van een glanzende laag. Hiermee creëer je een bijzondere dieptewerking. Wil je je verder verdiepen in UV Spot? Lees hier waar je rekening mee moet houden!
Alles over de afwerking van drukwerk
Rillen, stansen, pregen, perforeren ... Met deze afwerkingsmethoden rond je je drukwerk pas echt af.
Uitgelegd: veredeling drukwerk
‘Hoe wil je jouw drukwerk afgewerkt wil hebben?’ Een veel gestelde vraag die vaak tot enige ergernissen leidt onder de ‘normale’ consumenten die niet meer weten dan de echte basisprincipes van het drukwerk.
Fotoproducten: wat zijn de mogelijkheden?
Veel woon- en slaapkamers worden al jaren persoonlijker gemaakt met fotoproducten. Vaak wordt daarbij gekozen voor een traditionele foto in een lijst of een canvasdoek, maar tegenwoordig zijn er zoveel andere leuke opties waaruit je kunt kiezen.
Digitaal of offset drukken: wanneer kies je wat?
De schrik slaat je om het lijf, helemaal vergeten om drukwerk te bestellen! Veel te laat met aanleveren en dus bel je de leverancier. “Offset drukken gaat helaas niet meer lukken, maar we kunnen het nog wel digitaal laten printen”, is het antwoord.
3 redenen op niet te bezuinigen op je visitekaartjes
Leuk, je bent net je eigen bedrijfje gestart! Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je hebt al 250 fans op Facebook en zit met smart te wachten op je eerste opdracht.