Bijzonder behangen met Q

Muren bepalen voor een groot deel de sfeer in huis of kantoor. Vaak wordt ervoor gekozen om deze muren kleur te geven door middel van een likje verf of een rol behang.

Maar wist je dat behang bedrukt kan worden met een speciaal door jou uitgekozen print? In onderstaand blog nemen we jou mee in de oneindige mogelijkheden en unieke karaktereigenschappen van het bedrukken van jouw behang.

Het behang belang
Elk interieur is anders en vraagt om een andere aanpak. De een zoekt een egaliserende structuur de ander voelt zich beter bij een ruwe look. Er zijn talloze opties die bij kunnen dragen aan jouw unieke sfeerbepaling binnenshuis. Q-promotions voorziet jou graag met verschillende artikelen binnen en buiten het standaard assortiment.

Onze favoriet: Multitexpro
Ons persoonlijk behang advies willen we niet aan jou voorbij laten gaan. Vaak bestaat het opnieuw behangen van je interieur uit verschillende losse stappen. Er wordt begonnen met het egaliseren van de wanden middels stucen. Na dit proces kan het behangen beginnen. Voor iedereen die dit best een tijdrovend klusje vindt hebben wij goed nieuws. Tegenwoordig bestaat er een speciale en vooral praktische soort behang genaamd Multitexpro. Het mooie aan deze behangsoort is dat hij uit drie verschillende lagen bestaat waardoor het egaliseren van de wanden overgeslagen kan worden.  Het behangen gaat dus een stuk vlotter verlopen waardoor je flink wat tijd over zult hebben die je kunt besteden aan het uitkiezen van jouw unieke speciale behang pint.

Nog meer inspiratie
Wil je jouw binnenaanzicht verder omtoveren? Q-promotions is niet alleen thuis in het bedrukken van jouw unieke behang er zijn nog meer mogelijkheden om jouw interieur wensen in vervulling te laten gaan. Zo kan er naast behang ook sierkussens, meubels en zelfs akoestische panelen bedrukt worden.

  

Kwalitatief en snel op (behang) rolletjes
Bij Q-promotions werken we met meerdere drukrondes per week zodat jij jouw drukwerk vaak al 4 tot 6 dagen na ontvangst van drukklare pdf-files binnen hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat bij elke productiefase iemand oordeelt of de kwaliteit in orde is. Mede dankzij deze stap kunnen wij garanderen dat er altijd kwalitatief maatwerk wordt geleverd. Ook fijn om te weten: Bij Q-Promotions kan er besteld worden vanaf een stuk. Zo krijg jij passende producten voor elke soort aanvraag.

Milieubewust
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn niet alleen bezig met de omgeving binnenshuis, ook met de algehele omgeving hier op de planeet. We vinden het belangrijk dat we werken met milieubewuste producten die 100% recyclebaar zijn. Een voorbeeld van een duurzaam product waar we mee werken is PRoPes. Het materiaal wordt vooral verwerkt in zitzakken, parasols en sierkussens en is uitaard volledig recyclebaar. Wij willen dus niet alleen jou ontlasten, ook het milieu.

Meer weten?
Wil jij meer weten over interieur drukwerk of ben je gewoon benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerkers. We staan je graag te woord want jouw (behang)bedrukking is onze zorg!