Inspirerend drukwerk een boekje open over onze eigen brochure

Tja, als je brochures verkoopt kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Al hopen we dat deze brochure wél ergens achterblijft. In dit meesterstuk worden namelijk al onze ups en USP’s samengevat en staat alle praktische informatie handig bij elkaar.

Broch-uren vullen met zinvolle zaken 
Voor mensen die ons nog niet kennen is deze brochure een eerste kennismaking met ons en onze producten en diensten. Zelfs zij die ons door en door dénken te kennen, zullen dit informatieboekje als een verrijking van hun kennis zien. We laten namelijk zien dat ons werk veel verder gaat dan een flyertje hier en een spandoek daar. Dat Q-Promotions een bedrijf is waar iedereen gek is, maar waar niets te gek is. En dat krankzinnig en zinnig niet zover van elkaar af hoeven te liggen. 

Originele brochure maken
Om ons onderscheidende karakter er nog wat dikker bovenop te leggen, kozen we voor een stevig papiersoort, een liggend A5 formaat en een fris kleurgebruik. Dat is toch allemaal net iets anders dan anders en mooi in lijn met onze filosofie: opvallend, creatief, tikkeltje eigenwijs en afwijkend. De cover is voorzien van de tekst: “Pak aan dan ..”, die - heel letterlijk - slaat op het aannemen van de brochure en aanspoort om de zaken metéén goed aan te pakken.

Brochures geniet
Formaat: A5 liggend
Afmetingen: 210 x 148 mm
Materiaal binnenzijde: 170gr/m² silk 
Materiaal buitenzijde: 300 gr/m² silk voorzien van enkelzijdig matlaminaat
Bedrukking: dubbelzijdig full color

Opvallende enveloppen komen écht aan
Als je brochures maakt waarin je in geuren en kleuren over je bedrijf vertelt, dan wil je die natuurlijk niet in een blanco envelop versturen. Aandacht vragen en interesse wekken begint immers al bij de verpakking. Onze brochure arriveert daarom in een felroze envelop met rillijnen en zelfklevende sluiting en scheurstrip. Met zijn ongewone kleur en toepasselijke tekst komt deze envelop gegarandeerd binnen! 

Envelop
Formaat: B5 (250 x 175 mm)
Kleur: 100 % magenta
4/0 CMYK enkelzijdig 4 kleuren (buitenzijde) 
450 gr/m² gestreken duplexkarton

Wie geluk heeft, kan hierin ook een A6 Postcard met persoonlijke boodschap aantreffen. Dankzij de prachtige, levendige magenta kleur valt dat lekker op. Zeker in combinatie met de colorblocking brochure. 

Postcard
Formaat: A6
Bedrukking: dubbelzijdig full color
Materiaal: 260 gr/m² sulfaatkarton voorzien van enkelzijdig matlaminaat
Dikte: 0,41 mm

Online brochure downloaden
Benieuwd naar het 28 pagina’s tellend stuk waarin we non-stop opscheppen over onszelf en de dingen die we doen? Bekijk 'm online of download de PDF! Blader je liever rustig op de bank door onze brochure? Dan kun je hier een gratis exemplaar aanvragen. Je ontvangt je brochure binnen enkele werkdagen.

Wil je op de hoogte blijven van dit soort inspiratie? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief door je hieronder in te schrijven! Kun je volop inspiratie doen voor al je drukwerk