Kleding bedrukken

De energierekeningen lopen op en meteorologen voorspellen een strenge winter. Brabantse nachten worden daardoor niet alleen lang, ook nog eens koud!

De meeste mensen proberen hun stookkosten laag te houden en draaien de verwarming een graadje lager. Een veelgehoord advies is om je wat dikker aan te kleden. Als werkgever doe je misschien al het een en ander om mensen een beetje tegemoet te komen in deze gure tijden. Geef je werknemers dus een presentje waar ze écht iets aan hebben: een warme bedrukte trui, hoodie, vest of sweater.

De keuze is reuze
Al eens nagedacht over hoe bedrukte kleding voor jouw bedrijf eruit kan zien? Dacht je aan iets met een capuchon of toch liever een ronde hals? Of wat dacht je van een felle kleur? Doe eens gek! Als het aankomt op het ontwerpen en bestellen van truien of sweaters, is er veel mogelijk bij Q-promotions. Zo kun je denken aan veel keuze uit verschillende kleuren, stoffen en pasvormen. Je kunt zelf de bedrukking kiezen en ook aangeven waar je die op de trui wil hebben. Je bent zeker van goede kwaliteit zodat jij en werknemers een product hebben dat lekker lang meegaat. Want je wilt natuurlijk wel ervoor zorgen dat de kleding echt een beetje kou- en windafstotend is.  

Een veelzijdig cadeau
Bedrukte kleding voor je personeel – of voor je sportteam - biedt veel mogelijkheden: als cadeautje bij de kerstborrel, nieuwsjaarsgift of presentje waarmee je nieuwe collega’s welkom heet. Het zal ongetwijfeld gewaardeerd worden, want niemand wil vanwege de kou haast bij zijn collega op schoot moeten kruipen… Leuke bijkomstigheid is dat het voor je bedrijf of je sportteam meteen een opvallend marketingproduct is. Maar het biedt nog meer voordelen! Teamuitje naar een dierentuin of pretpark? Je raakt de rest niet zo snel kwijt als iedereen elkaar kan herkennen aan dezelfde trui.

Bespreek met ons de mogelijkheden
Wil je eerst graag de mogelijkheden bespreken? Dat kan! We denken graag me je mee. Neem daarvoor contact op met ons op. Vertel wat je wensen zijn en samen kunnen jullie tot de beste uitvoering van jouw plan komen, zodat je met een tevreden gevoel naar buiten loopt. Wil je eerst weten wat voor prijskaartje er aan die warmhouders hangt? We beantwoorden met alle liefde al je vragen over onze producten. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan via de button op onze site of mail naar info@q-promotions.nl