Uitpakken met je eigen bierpakket

Een gepersonaliseerd bierpakket is natuurlijk hét perfecte cadeau om te geven (en te krijgen).

Voor een verjaardag, jubileum, met kerst, als relatiegeschenk, gewoon zomaar of om iets goed te maken - omdat je er weer eens helemaal niets van hebt gebrouwen. Uiteraard wil je in zo’n pakket smaakvolle biertjes aantreffen. Maar een uitnodigende verpakking die menig hart en lever bij voorbaat sneller laat werken is minstens zo belangrijk. Met die gedachte lanceerden we Drukzat, hét bierpakket waar muziek in zit. Speciaal voor jou zetten we onze tips en keuzes op een rij.

Bieretiketten maken? Ontwikkel een herkenbare stijl die aansluit bij jou én je doelgroep 
Grappige en leuke bieretiketten krijgen steeds meer aandacht. Daarom heeft ons paradepaardje Günter - die de merkpersoonlijkheid van Q-Promotions ondersteunt - een bijzondere ereplaats op het bierflesje gekregen. Hij prijkt trots op de voorzijde van het witte etiket. Tegen de donkere achtergrond van de bierfles, krijgt het wit extra intensiteit en springt het toch al opmerkelijke beeld er helemaal uit. De zelfklevende papieren etiketten zijn dankzij de gelamineerde buitenlaag waterafstotend en krijgen een bescheiden glans. Om het helemaal af te ronden plakten we er nog een extra rondje achteraan en bovenop; een rond stickertje van hetzelfde materiaal siert het bierdopje.

Verzin een pakkend concept met een aansprekende invalshoek
Een vergelijkbaar etiket bedekt de achterzijde (150mm x 140mm) van de kartonnen draagdoos. In de kraftdoos met venster kunnen drie bierflesjes tegelijk worden geparkeerd. Te weinig om flink door te zakken, maar genoeg om de keel te smeren voor een jubelzang met Rooie Rico. En dat is nodig, want nog voordat je kunt genieten van een heerlijke blondgekraagde verfrissing brengt de Brabantse volkszanger zijn beproefde “Bierrr-lied” ten gehore. Dat kan allemaal dankzij de hypermoderne geluidsmodules die aan de binnenzijde van de doos zijn bevestigd. Daarmee is in een halve minuut de toon gezet - letterlijk! - en verandert een ‘wel aardig’ presentje in een gedenkwaardig en onderscheidend cadeau.

Eigen stempels maken indruk 
Omdat we het liefst overal onze stempel op drukken, maakten we voor deze bierverpakking een extra grote ronde stempel op maat. Het logo is vrij diep in een rubberen stempelplaat gelaserd, waardoor de houten handstempel uitstekend gebruikt kan worden op diverse papiersoorten en dozen. Met de juiste inkt is deze zelfs geschikt om op textiel te stempelen!

Maak het altijd persoonlijk
Een cadeau zonder persoonlijke boodschap is hetzelfde als een fiets zonder zadel en een kip zonder kop. Het is gewoon niet compleet. Sterker nog, als een persoonlijke noot ontbreekt is het maar de vraag of iemand ook echt een boodschap heeft aan de inhoud. Met een handgeschreven kaartje maak je het natuurlijk helemaal onbeschrijfelijk. Daarom besloten we alles van ons af te schrijven op enkelzijdig bedrukte 300 grams offset A7 kaartjes. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een combinatie van een gedrukt kaartje met ruimte voor een naam of persoonlijke tekst.

Bierpakket bedrukken
Je eigen bierpakket samenstellen om (zaken)relaties te verrassen? Bij Q-Promotions zorgen we ervoor dat jouw ideeën in het juiste vaatje worden gegoten en volledig aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf. Als je jouw wensen mailt, maken wij voor een geeltje en iets meer een tof design. Of laat je creativiteit stromen als bier uit de tap en stuur je eigen creatie. Dan zorgen wij dat het resultaat ook een feestje wordt. Dus zet die borrel(ge)noten maar vast klaar!