Alle fotoproducten op een rijtje

Een canvasdoek kent iedereen wel. Maar wist je dat je jouw foto's ook op (plexi)glas, honingraatkarton en hout kunt laten afdrukken? Wij zetten de mooiste en populairste fotoproducten op een rijtje.

Van zakelijk tot particulier en van menukaarten tot metershoge borden voor bij het Koning Willem II Stadion. Dit kan gedrukt worden op onder andere canvas, hout en plastic. Alles is mogelijk bij Q-Promotions en je krijgt er nog een grote glimlach en perfecte service bij ook. We lichten graag de verschillende mogelijkheden toe. 

Productiemogelijkheden

Bij Q-Promotions halen we alles uit de kast (of printer) voor de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen bieden zijn er twee mogelijkheden voor het drukken van fotoproducten. Het merendeel wordt rechtstreeks op de plaat gedrukt met een UV-printer. Zijn de foto’s erg gedetailleerd, dan raden we aan om de foto eerst te drukken op folie. De resolutie wordt dan beter en de details ‘stralen’. Vervolgens plakken we de folie op het plaatmateriaal. De fotoproducten kunnen ook contour gefreesd worden. De afbeelding wordt eerst op een plaat gedrukt en vervolgens in de gewenste vorm gesneden. Q-Promotions denkt graag mee met alle mogelijkheden en uitwerkingen. 

Duurzaam oogpunt 

Om het materiaal zo ecologisch mogelijk te gebruiken, worden de verschillende aanvragen gecombineerd. Het kan dus goed zijn dat de foto van jouw oma, kleinkinderen of huisdieren naast een cocktailkaart van de plaatselijke bar op dezelfde plaat wordt gedrukt. Op deze manier wordt er alles uit het materiaal gehaald om bij te dragen aan een groenere wereld. Werken zonder duurzaam perspectief is niet meer van deze tijd, daarom draagt Q-Promotions ook een steentje bij. 

“We proberen alles uit het materiaal te halen”

Materialenopties 

Je kunt het wat betreft de keuze van materialen zo gek maken als je zelf wilt. Bij iedere aanvraag of product wordt een andere afwerking gewenst. We luisteren goed naar de wensen van de klant en proberen daar een op maat gemaakt advies op te geven. Fotoproducten kunnen onder andere op honinggraat, geborsteld aluminium, plexiglas, magneetfolie, forex en dibond gedrukt worden. Dibond wordt ook wel het ‘hufter-proof’ materiaal genoemd, want dat is niet kapot te krijgen. De meeste vraag gaat uit naar plexiglas. Het is een materiaal wat mensen kennen en het resultaat is hartstikke mooi. De opdruk wordt aan de achterkant van het materiaal geplaatst en er zit een glanslaagje over de print. De oplages kunnen variëren van één stuk tot hoeveel jij wilt. Jij vraagt het ‘plaatje’, wij draaien. 

Buiten de grenzen 

Q-Promotions is ook actief buiten de Nederlandse grenzen. Zo vlogen we al een keer naar Bonaire toe om in een appartementencomplex op maat gemaakte borden te monteren. De betreffende klant wilde alleen met ons samenwerken, dus dat hebben wij mogelijk gemaakt. De producten werden in Nederland gemaakt en zijn per boot vervoerd. Later vlogen twee collega’s naar het prachtige Bonaire om de klus te klaren. 

Service waar je u tegen zegt 

Door de goede service blijven klanten trouw aan Q-Promotions. Met vijf bussen en één vrachtwagen rijden we van Maastricht tot Groningen en van Hengelo tot aan Den Helder. We komen letterlijk overal! We leveren snel en afspraak is afspraak, want gaat het fout dan lossen we het gewoon op. En als je belt krijg je een mens van vlees en bloed aan de lijn, want niemand zit op een keuzemenu te wachten. Q-Promotions zorgt voor het totaalplaatje en de aangewezen contactpersoon staat dag en nacht voor je klaar, van het beste advies tot gepaste offertes. Geen uitdaging is te groot, kom maar op! Wij regelen het voor je.