Een glansrol op de beurs: ontdek hoe je opvalt!

Een beurs is hét ultieme podium om jouw producten en diensten persoonlijk te presenteren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw stand opvalt te midden van de vele anderen en de duizenden bezoekers? Geen zorgen, wij hebben dé oplossingen om jouw aanwezigheid on

Roll-up banners
Licht, compact en ontzettend mobiel - de drie belangrijkste eigenschappen van een roll-up banner. Gehuld in een aluminium cassette, voorzien van een oprolbare full-colorprint. Deze handige blikvanger is eenvoudig te transporteren in de bijgeleverde tas. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Beursbord of peesdoek
Beursstands zijn een zee van reclameborden, maar jouw boodschap moet eruit springen. Het draait allemaal om het ontwerp en de uitvoering. Een opvallende full-colorprint trekt veel meer aandacht dan een tekst! Print het op licht materiaal zoals forex, zodat het bord gemakkelijk te monteren is. Ook kunnen we jouw afbeelding afdrukken op textiel, een licht materiaal met een unieke beursuitstraling dat strak wordt opgespannen in een aluminium frame.

Beursbanner
Een beursbanner geeft jouw stand op een beurs of expositie extra impact. Dankzij het matte uiterlijk zijn de prints op deze binnenbanieren uitstekend zichtbaar. Bovendien zijn de doeken voorzien van een B1-brandcertificering, waardoor ze brandvertragend zijn en geschikt voor gebruik in openbare ruimtes. Deze vriendelijk geprijsde banners zorgen ervoor dat jouw stand opvalt. De matte en haarscherpe prints reflecteren niet, waardoor ze vanuit elke hoek goed leesbaar zijn. Een budgetvriendelijke optie met een grote impact!

Beurswanden
Een beurswand die in enkele minuten staat, professioneel oogt en perfect bijdraagt aan jouw boodschap. Ideaal voor beursstands, maar ook als presentatiewand in jouw winkel of showroom. Om op te vallen, moet jouw beurswand er simpelweg perfect uitzien!

Indruk achterlaten
Nu we de producten hebben besproken die de uitstraling van jouw beursstand kunnen verbeteren, denken we ook aan de inhoud, de informatie en de blijvende herinnering die je wilt achterlaten.

Flyers, zitzakken, tassen, stickers, pennen, notitieblokken - slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden om jouw zichtbaarheid te vergroten en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Neem een kijkje op onze website voor het complete assortiment. Heb je een tof idee dat niet op de site staat? Bel ons, daar worden we blij van! :)