Je bedrijfswagens inzetten als effectieve bedrijfsreclame

Je kunt verschillende soorten reclamedrukwerk gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar ook je bedrijfswagens kun je inzetten als promotiemateriaal. Met goede en mooie bestickering val je al snel op.

Jouw huisstijl op je bedrijfswagen

Met carwrapping kun je huisstijlkleuren doorvoeren op je bedrijfswagens en gebruiken als bedrijfsreclame. Met een chique woord wordt de signing en belettering van je wagenpark fleetmarking genoemd. Je bedrijfswagens krijgen hier een unieke uitstraling door en zijn heel herkenbaar. Je gebruikt zo op een eenvoudige manier je bedrijfsvoertuig als reclamemiddel. Dit is een sterke vorm van reclame. Want elke dag kom je, zonder enige moeite, met je bedrijfsauto onder de aandacht. Je moet tenslotte toch de weg op. Bij Q-Promotions rijden we bijvoorbeeld dagelijks door stad en land om al onze bestellingen af te leveren. Met een goede signing van je bedrijfswagen ben je een rijdend visitekaartje. Op deze manier vergroot je makkelijk je naamsbekendheid en blijf je top of mind van je (potentiële) klanten.

Signing van de Q-Bussen

Q-Promotions heeft begin 2017 nagenoeg het volledige wagenpark vernieuwd. Bij een nieuw wagenpark hoort natuurlijk ook belettering van deze nieuwe bussen. Aangezien we eind vorig jaar ook de huisstijl hebben opgefrist, was dit een mooie gelegenheid dit meteen op de bussen te presenteren. Als je zelf signing aanbiedt moet de signing van je eigen bussen natuurlijk wel opvallen.

Verschillende technieken autobestickering

Op onze eigen bussen hebben we de verschillende technieken die je voor drukwerk kunt gebruiken vertaald naar de belettering van de bussen. We hebben hierbij gekozen voor de kleuren blauw en roze omdat dit onze huisstijl is.

UV Spot

Bij drukwerk kun je kiezen voor UV spot. Hierbij wordt een glanzende laag gedeeltelijk over een matte ondergrond aangebracht om deze delen op te laten vallen. Op de bussen hebben we dit toegepast door ze eerst helemaal mat blauw te wrappen en daarna met een roze glanzende folie bepaalde delen te bestickeren.

Bestickering zijpaneel Bestickering zijpaneel Bestickering deur

Doming sticker

Het Q-Promotions logo hebben we met een ‘doming sticker’ aangebracht over de folie. Op een doming sticker zit een doorzichtige hars laag die door de ronding een extra dimensie toevoegt. Hiermee hebben we het effect van een preeg nagebootst. Pregen is het verhogen of verdiepen van een gedeelte van drukwerk. Hiermee creëer je reliëf en krijg je een 3D effect. Het logo springt er zo extra uit.

Doming sticker zijpaneel Doming sticker bedrijfsbus

Het eindresultaat is zeker opvallend!

Bus of auto laten bestickeren?

Bestickeren heeft veel voordelen. Het is voordeliger dan het laten spuiten van een auto. En de folie is makkelijk te verwijderen of te vervangen. Zo is het ook eenvoudig om tijdelijke acties te promoten. Tegelijkertijd beschermt het ook het lakwerk van je auto.

Zie je jezelf en je personeel ook wel rondrijden in een auto die je huisstijl representeert? Of wil je voor een evenement speciale belettering aan laten brengen op een voertuig? Je kunt een volledige full colour carwrap toe laten passen of juist een subtiel detail, teksten zoals je slogan of mooie prints, met matte of glanzende folie. We kunnen tot op de millimeter precies allerlei strakke vormen toepassen. Er zijn veel mogelijkheden. Hier adviseren we je graag over. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.