Klantenservice

Bij Q-Promotions staan we uiteraard voor openhartige, passende en oprechte service. Onze accountmanagers staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar om iedere vraag te beantwoorden. In deze FAQ-sectie vindt je antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem gerust even een kijkje onder de tabbladen en bekijk of jouw vraag ertussen staat voordat je ons naar de bekende weg vraagt.

Meest gestelde vragen
Bekijk voor antwoorden op de meest gestelde vragen over ophalen, afleveren, betalingen en aanlevering een van de pagina’s hieronder. Ben je op zoek naar templates voor het aanleveren van jouw ontwerp of wil je een voorbeeldpakket voor de opmaak van jouw product ontvangen? Check dan de pagina ‘templates’ of de pagina ‘voorbeeldpakket’ hieronder.

Opmaaktips
Onder het kopje ‘opmaaktips’ vindt je tips over de opmaak van jouw ontwerp, met betrekking tot de onderwerpen: kaders, inline cold foil, zwart in full colour, goud benaderen, overprint en vector vs. pixels. Gebruik deze tips waar nodig in jouw drukwerkopdracht voor Q-Promotions.

Prangende vragen
Heb je na het lezen van deze Frequently Asked Questions nog meer prangende vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. En zoals men zegt: één gek kan meer vragen, dan tien wijzen kunnen beantwoorden. Dus we dagen je uit om ons het hemd van het lijf weg te vragen. Dát is de spraakmakende service van Q-Promotions.

Contact
Neem contact op via 013 582 09 68 of stuur een mailtje naar info@q-promotions.nl. Wil je een offerte aanvragen? Mail ons dan op offerte@q-promotions.nl Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op je mail te reageren, maar de gouden regel is nog altijd: de beller is sneller. Tot zo!