Opmaaktips

We begrijpen dat het af en toe zoeken is de juiste instellingen in jouw opmaakprogramma. Zo kun je zoekende zijn naar welke kaders je het beste kunt gebruiken, wat inline cold foil voor je ontwerp doet en hoe je ‘echt’ zwart maakt. Of, zit je met de vragen hoe je goud het beste qua kleur kunt benaderen in je opmaakprogramma en wat het verschil is tussen overprint en vector. Goed nieuws: we hebben het allemaal voor je uitgeschreven op deze pagina met opmaaktips.

Inspiratie tips
Deze opmaaktips zijn bedoeld om je inspiratie te geven over hoe je jouw ontwerp nóg beter kunt maken. Hoe gaaf is het namelijk als jouw ontwerp echt goud lijkt of als het je lukt om jouw ontwerp een metaalachtige look te geven met enkel een opmaakprogramma? Graag gedaan, liefs Q-Promotions.

Rondspokende vragen
Heb je na het lezen van de onderwerpen nog meer vragen of tips nodig? Schakel dan de hulplijn, oftewel onze accountmanagers, in. Zij geven je graag advies over bijvoorbeeld het opmaken of aanleveren van jouw drukwerk. Onze gouden regel is namelijk: voorkomen is beter dan genezen. Dus pak die telefoon of stel een mail op met alle vragen die nog in je hoofd rondspoken.