Betaling

.

Wij sturen voor, tijdens of na de levering van onze diensten een factuur mee. Hiervoor bieden wij drie betaalmethodes om je bestelling te voltooien:

  • Vooraf: de betaling regel je vooraf via iDeal.
  • Tijdens: wanneer je de bestelling in ontvangst neemt, bij deze optie is pinnen niet mogelijk.
  • Na: op factuur. Voor betaling op factuur vragen wij om je BTW- en KvK-nummer.

Heb je vragen over het betalen van je bestelling? Neem dan contact met ons op.

Digitale factuur
Liever betalen na ontvangst? Dat kan! In dat geval versturen wij de factuur per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres. Het is ook mogelijk de factuur op meerdere e-mailadressen te ontvangen. Wil je toch liever de factuur per post ontvangen? Geef dit dan bij ons aan.

Kopie van de factuur
Er ging wat mis! Heb je geen factuur ontvangen of ben je de factuur verloren? Neem dan contact met ons op, we sturen je de factuur opnieuw toe.

Herinnering of aanmaning
Q-Promotions hanteert bij betalen op rekening een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Het kan zijn dat je bent vergeten een factuur te betalen, hiervoor ontvang je dan van ons per e-mail in de eerste instantie een betalingsherinnering en later een aanmaning. Is de betalingsherinnering onterecht verzonden, of heb je vragen over de betaling? Dan horen wij dat uiteraard graag.

Contact
Bel voor vragen naar 013 582 09 68, stuur ons een mail via info@q-promotions.nl of spreek ons aan op de chat via onze website.