Ophalen en afleveren

Bezorgd? Niet nodig!

Wat Q-Promotions helemaal uniek maakt is de eigen bezorgservice. Om er zeker van te zijn dat jouw drukwerk onbeschadigd en op tijd aankomt, bezorgen we 95% van de bestellingen met onze eigen felgekleurde roze-blauwe busjes. Die zie je van mijlenver aankomen. En zo niet, dan stem je van tevoren makkelijk met ons af waar en wanneer jouw drukwerk wordt geleverd. Tijdens de rit kunnen we zelfs iedere kilometer van de chauffeur volgen. Zo weet je bijna tot op de minuut nauwkeurig hoe laat je jouw bestelling kunt verwachten. 

“Onze chauffeurs bellen je vlak voordat zij arriveren op de plaats van bestemming!”

En we maken het nóg mooier: onze chauffeurs klagen nooit over leveringen op onmogelijke plekken en zetten altijd het drukwerk neer waar jij het hebben wilt. Zelfs als er twintig dozen op vijf hoog afgeleverd moeten worden terwijl de lift kapot is. Of als er twintig pallets drukwerk in een zompig weiland verwacht worden en er in geen velden of wegen een steekwagen te bekennen is. Dan blijven ze lachen!

Ophalen

Het is mogelijk je bestelling bij ons op te komen halen:

Q-Promotions BV
Andromedastraat 2-B
5015 AV Tilburg

Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 17.30 uur

Spoeddrukwerk

Met spoed drukwerk nodig? Dankzij onze eigen bezorgservice zijn wij heel flexibel als het gaat om de levertijd van je bestelling. In sommige gevallen kunnen wij je bestelling zelfs dezelfde dag nog bezorgen! Omdat Q-Promotions bovendien bijzonder warme banden heeft met tal van producenten in binnen- en buitenland, kan de vraag naar last minute drukwerk vaak veel sneller én goedkoper gerealiseerd worden. En dat met dezelfde kwaliteit. Voor spoeddrukwerk kun je het beste even bellen naar 013-582 09 68. Mailen naar info@q-promotions.nl mag natuurlijk ook!

Afleveren

Q-Promotions levert je drukwerk ook aan huis. Er zijn twee mogelijkheden voor het afleveren van je bestelling:

Afleveren met ons eigen transport

Wij kunnen je drukwerk afleveren op elk gewenst adres. Dit doen wij zelf, met eigen transport, zodat we er zeker van zijn dat de bestelling snel en onbeschadigd geleverd wordt. Q-Promotions bezorgt door heel Nederland op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Uiteraard laten wij je op tijd weten wanneer je ons kunt verwachten.

Q-Promotions levert gratis in regio Tilburg. Voor bezorging in de rest van Nederland vragen we €12,95.  Adressen buiten Nederland berekenen wij op nacalculatie.

Verzending via PostNL

95% van onze bestellingen leveren wij met eigen transport bij je af. In enkele gevallen is het mogelijk dat wij het drukwerk versturen met PostNL. Q-Promotions drukwerk is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van leveringen die met PostNL verzonden zijn.