Papiersoorten

Duurzaam drukwerk:
Terwijl we in de krant lezen over smeltend zuidpoolijs, zetten velen de airco op standje pinguïn - een gewoonte die niet echt nodig is!
Alle kleuren groen drukken
Net zoals velen willen wij de planeet zoveel mogelijk ontlasten. Het is namelijk meer dan ooit belangrijk om verantwoorde keuzes te maken, ook in de wereld van drukwerk.
Bijzondere brochures
Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het.
Alle fotoproducten op een rijtje
Een canvasdoek kent iedereen wel. Maar wist je dat je jouw foto's ook op (plexi)glas, honingraatkarton en hout kunt laten afdrukken? Wij zetten de mooiste en populairste fotoproducten op een rijtje.
Inspirerend drukwerk een boekje open over onze eigen brochure
Tja, als je brochures verkoopt kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Al hopen we dat deze brochure wél ergens achterblijft. In dit meesterstuk worden namelijk al onze ups en USP’s samengevat en staat alle praktische informatie handig bij elkaar.
Papierformaten uitgelegd
Sta je op het punt om drukwerk te ontwerpen of misschien zelfs al wel te bestellen? Eén van de onvermijdelijke beslissingen is de keuze van het papierformaat. Wil je opvallen met unieke papierformaten of ga je toch liever voor een standaard formaat?