Parttime marketing / communicatiemedewerker gezocht

Indruk maken met jouw teksten en ideeën, dat is jouw missie. Wij zijn op zoek naar een parttime marketing/communicatiemedewerker die ons gezellige Tilburgse team komt versterken op het gebied van communicatie en marketing.

Wat ga je doen?

Samen met je collega ben jij verantwoordelijk voor alle communicatie en marketing uitingen van Q. Je kunt leuke pakkende productteksten schrijven evenals een toffe advertentietekst. Je ondersteunt in het opstellen van mailings en nieuwsbrieven, het onderhouden van de website en je bent de schakel op het gebied van social media. Daarnaast beheer je de planning en agenda en weet je precies wanneer er een deadline is.

Wie ben jij?

Je hebt een opleiding afgerond op het gebied van marketing en communicatie en minimaal 1-2 jaar ervaring op een marketing/communicatie afdeling. Je bent iemand die ervan houdt om in een informele omgeving te werken met deadlines. Je pakt de werkzaamheden actief op, kan overtuigen en weet waar de kansen liggen. Dit doe je op een zelfstandige manier, door gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren.

Je bent creatief, hebt (te)gekke ideeën en kunt goed presteren onder tijdsdruk, hebt een professionele houding, kan goed het overzicht bewaken én blijft bovenal positief.

Wie zijn wij?

Knotsgekke gezellige mensen die hard kunnen werken maar ook van een grapje houden. Bij Q-Promotions kom je in een hecht team terecht waar we waarde hechten aan klantvriendelijkheid en hart voor de zaak. Q-Promotions is een drukwerkmakelaar, waarbij wij dienen als schakel tussen de klant en drukker. Alles binnen dit proces regelen wij helemaal zelf en jij wordt daar onderdeel van. Van drukwerkcontrole tot transport en van ontwerp tot planning. Ons klantenbestand loopt uiteen van groot tot klein, kijk maar eens op onze social kanalen. Hier staan uiteenlopende opdrachten die we hebben mogen maken. We werken met een jong team vakidioten aan die ene missie: jouw drukwerk, onze zorg.

Wat bieden wij?

  • Een fijne en gezellige werkplek
  • Een hoop leuke en ongeremde collega’s met een flauw gevoel voor humor
  • Marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen (fulltime)
  • Tijd-voor-tijd
  • Goed pensioenfonds
  • Nog betere Q-uitjes
  • Wekelijks vers fruit op kantoor
  • Een zeer gewaardeerde positie in een team waarin je jezelf kunt ontwikkelen

Het perfecte plaatje?

Zin gekregen om bij ons te komen werken? Dan zien we jouw sollicitatie met CV en motivatie graag tegemoet op: tommy@q-promotions.nl. Meer weten over de vacature? Tommy Grein is te bereiken op 013 582 09 6