Accountmanager binnendienst (fulltime)

We groeien bijna net zo hard als onze ambitie. Daarom zijn we per direct op zoek naar een creatieve verkoopmedewerker die onze salesafdeling kan ondersteunen zodat verdere mentale storingen bespaart blijven.

Wie is ‘ons’?

Er komt een dag waarop je denkt: “zijn jullie dan helemaal de weg kwijt?!” Of misschien vraag je je op dag één al af waar je in godsnaam terecht bent gekomen. Dan moet je weten dat Q-Promotions de schakel tussen de klant en de drukker is. Alles daartussenin regelen we zelf. Van controle tot vliegensvlug transport. Een jong team van prettig gestoorde vakidioten draagt daar zorg voor en gaat elke dag vol enthousiasme aan de slag voor mooie opdrachtgevers als de Beren, Poppodium 013 en Marktplaats.

Wat ga jij doen?

Als een willekeurige voorbijganger vraagt wat je doet, kun je onder andere zeggen dat je in zekere zin ook voor Marktplaats, De Beren, JVH Gaming & Entertainment group one, Tribes, en Claassen logistics drukwerk en signing-producten realiseert. In deze veelzijdige en afwisselende func3e ben je namelijk medeverantwoordelijk voor het adviseren over en verkopen van de producten en diensten van Q- Promotions. Jij ondersteunt onze afdeling binnendienst en de klanten in het volledige verkooptraject: vanaf het offertestadium tot en met de aftersales.

Dat betekent dat je het eerste aanspreekpunt bent, het visitekaartje, de redder in nood, je ontvangt klanten met een glimlach (ook telefonisch). Je zorgt samen met je team ervoor dat klanten niet na te hoeven denken, dat doe jij voor ze! Naast het verwerken van binnenkomende aanvragen zorg je voor de correcte afhandeling van alle andere inkomende e-mails, telefoongesprekken en face-to-face gesprekken met onze klanten. Het zelfstandig onderhouden en uitbouwen van de bestaande relaties is immers wat jouw werk zo leuk maakt. Als je het goed doet, vorm je na verloop van tijd een eigen klantenbestand en word je zelfs een ware accountmanager.

Wie ben jij?

Als een ware teamplayer ben je bereid voor klanten en collega’s een stapje extra te zetten of een snel sprintje te trekken als het nodig is. Jij zet veel liever klanten in het zonnetje in plaats van jezelf. Al ontpop jij je toch aardig snel tot het zonnestraaltje van elke afdeling. Je hebt zo’n warme persoonlijkheid dat zelfs je moeder trots op je kan zijn. Maar eerlijk is eerlijk, daar koop je natuurlijk niks voor. Daarom heb je ook een flinke dosis overtuigingskracht en ben jij communicatief ijzersterk, mondeling en schriftelijk, zowel in het Brabants als in het Nederlands. Ben je nog aan de weg timmeren? Geen probleem! Een afgeronde opleiding of ervaring in een soortgelijke functie is bij ons geen vereiste. Wij geloven namelijk in het principe “waar een wil is, is een weg” en leiden je met alle plezier zelf op.

Verder heb je een commerciële drive en wil je alleen het beste resultaat neerzetten voor onze klanten. Je beantwoordt jouw mailtjes daarom pijlsnel en laat mensen nooit lang wachten. Daarnaast onderhoud je graag klantcontact en breid je nog veel liever je sales uit. Meer omzet is iets wat continu door jouw hoofd gaat. Voor jou is ‘nee’ dan ook geen optie! Nee, jij weet creatieve oplossingen te bedenken die aansluiten op de wensen van de klant en die passen binnen ons productaanbod. Of erbuiten, want wij kunnen écht alles. En over creativiteit gesproken. Mocht je basiskennis hebben van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop, dan heb je een streepje voor.

Je kunt in ieder geval rekenen op:

• een boel interessante, uiteenlopende opdrachtgevers en projecten in binnen- en buitenland
• genoeg merkwaardige collega’s die hard werken en nog harder lachen
• een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
• een beter pensioenfonds
• de beste Q-uitjes

Nog niet onder de indruk? Dan wijzen we nog even op het feit dat je mag werken met een supersnelle iMac aan een ergonomisch bureau met comfortabele stoel, 25 vakantiedagen krijgt, plus iedere week vers fruit en een goedgevulde snoeppot om de gezonde werklust te compenseren.

Solliciteren?

Ben jij die fanatieke verkoper die in staat is om de ambitieuze klantgroei van Q-Promotions verder vorm te geven? Stuur dan z.s.m. een kort bericht met je CV naar tommy@q-promotions.nl