• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

V-Borden

V-borden hebben hun nut al lang bewezen. Het zijn uitstekende eyecatchers die we dagelijks terugzien in het straatbeeld en waarmee makelaars op een eenvoudige en zeer goedkope manier hun huizen in de verkoop zetten. Inmiddels zijn de mogelijkheden van V-borden enorm. Gebruik ze bijvoorbeeld om een verjaardag, geboorte of huwelijk met de buurt te delen, als opvallende blikvanger voor jouw actie, of voor de promotie van je evenement.

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met één van onze accountmanagers binnendienst. Dan hoef je zelf nergens meer naar om te kijken.

 

Formaten V-borden

De V-borden of makelaarsborden zijn leverbaar in 3 vaste formaten:

  • 100 x 70 cm (twee vlakken van 50 x 70 cm)
  • 140 x 50 cm (twee vlakken van 70 x 50 cm)
  • 140 x 100 cm (twee vlakken van 70 x 100 cm)

Onze V-borden worden kant-en-klaar geleverd met voorgesneden vouwranden en zijn standaard voorzien van stevige dubbelzijdige tape. Doordat de raamborden gemaakt zijn van polypropyleen kanaalplaat, een lichtgewicht en weerbestendig kunststofbord, met een dikte van 3,5 mm zijn de borden uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Opvallende v-borden bedrukken

Extra opvallen? Ga voor een ‘twist’ met een roterend element in het midden. De twister is beschikbaar als ruit, huis en cirkel bij het formaat 100 x 70 cm. Of laat jouw creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf een unieke eigen twister. De twister wordt geleverd met staaldraad en is in een handomdraai te bevestigen.

Liever de gehele vorm zelf bepalen? Kies dan voor een contour gesneden bord met een persoonlijk ontwerp. Ideaal als je graag jouw logo er echt wilt laten uitspringen. Afwijkende vormen zijn mogelijk bij alle standaardformaten.