• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Digitaal drukwerk

 

Bij grote bestellingen gebruiken wij normaal gesproken printers met een drukplaat. Afhankelijk van het product natuurlijk. Wanneer de oplage van je bestelling niet meer dan 50 stuks is, vormt digitaal drukwerk de beste en voordeligste uitkomst.

Voordelig drukwerk in kleine oplages

Er zijn allerlei verschillende drukwerktechnieken en digitaal drukken is er daar één van. Bij digitaal drukwerk wordt er, in tegenstelling tot offset drukken, geen gebruik gemaakt van drukplaten. Digitaal drukwerk wordt geprint met behulp van een printer. Deze printer lijkt op de printer die je wellicht zelf thuis hebt staan, maar is dan nog een stuk groter zodat grotere oplages sneller geprint kunnen worden.

Veel bestelde DIGITALE DRUKWERK producten

digitaal drukwerk flyers

Flyers

vanaf 18,- excl. btw

Bekijk product
Bierviltjes

Viltjes

vanaf 26,- excl. btw

Bekijk product
digitaal drukwerk brochures

Brochures

vanaf 34,- excl. btw

Bekijk product
digitaal drukken folders

Folders

vanaf 36,- excl. btw

Bekijk product
digitale posters

Posters

vanaf 4,- excl. btw

Bekijk product
Voor maandag 12 uur besteld? Woensdag vanaf 17:30 uur klaar! Voor woensdag 12 uur besteld? Vrijdag vanaf 17:30 uur klaar!

Digitaal drukwerk, waarom en wanneer?

Vooral bij kleinere oplages (tot ongeveer 50 stuks) raden wij aan om je drukwerk digitaal te laten printen. Bij deze techniek is er namelijk geen sprake van hoge opstartkosten en doordat er geen drukplaten gemaakt hoeven te worden, is het een relatief snelle manier van drukken. Echter, grote oplages print je vaak voordeliger offset, omdat de kosten per stuk dan afnemen. Ook voor gepersonaliseerd drukwerk is digitaal printen de beste keus. Een aantal producten, zoals stickers, spandoeken, borden en panelen kunnen sowieso enkel digitaal bedrukt worden, omdat het materiaal niet geschikt is voor een drukpers.

Vele keuzes en mogelijkheden

De keuze voor offset of digitaal printen is slechts één van de keuzes die komen kijken bij jouw drukwerk. Zo kan je ook helemaal zelf kiezen welke papiersoort je wilt gebruiken, dun of juist dik papier, wit of crème en ga zo maar door. Ook voor de afwerking zijn er vele keuzes. Gebruik je nietjes of laat je het inbinden en wil je jouw flyer voorzien van een laminaat laag of wil je bepaalde delen laten opvallen met behulp van UV spot technieken? Bij Q-promotions kan het allemaal! Heb je geen idee? Laat je dan vrijblijvend adviseren door onze medewerkers.

Extra zorg en aandacht voor iedere bestelling

Wij behandelen elke bestelling met veel zorg en aandacht. Zo voeren wij altijd een gratis bestandscontrole uit zodat het resultaat niet tegen kan vallen. Daarna zullen wij het zo snel mogelijk, meestal binnen drie werkdagen, produceren en afleveren bij jou thuis. Waar wacht je nog op?!

 

jarenlange ervaring

Q-Promotions levert al lange tijd aan verschillende horeca en evenementen organisaties waaronder; ID&T, de Efteling, B2S en diverse van der Valk Hotels. Naast het ruime assortiment en de uitstekende kwaliteit waarderen klanten vooral onze snelle levertijd. We hanteren dan ook trots onze slogan 'Vliegensvlug Drukwerk!’.

Hebben we jou al overtuigd?

 

Klanten
beoordelen
Q-Promotions
met een
8,9
Gebaseerd op 1889 beoordelingen op de schaal van 10
Dit is Q-Promotions
  Snelle levering
  Specialist in maatwerk
  Scherpe prijzen
  Uitgebreid aanbod
  Eigen transport
  Gratis bestandscontrole
  Makkelijk online bestellen
  Milieubewust
Contact opnemen

Q-Promotions BV
Andromedastraat 2-B
5015 AV Tilburg

Tel.: 013 - 582 09 68
E-mail: info@q-promotions.nl
Contactformulier

Staat je product niet op onze website?
Bestel nu een gratis voorbeeldpakket

en bekijk al onze papiersoorten!

Proefpakket
Aanmelden nieuwsbrief

Hou me op de hoogte!

wij steunen diverse goede doelen