• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Spandoeken bedrukken

 
 
 
 

Mooie spandoeken bedrukken laat je vertrouwd en voordelig over aan Q-Promotions. We hebben vele mogelijkheden voor het drukken van spandoeken, zoals PVC of Meshdoeken. Ze worden standaard enkelzijdig geprint in full colour op 720 dpi voor een extra mooi resultaat.

Het is ook mogelijk om jouw spandoek met frame te laten leveren. Dit is een duurzaam aluminium frame dat je eenvoudig aan de gevel kan bevestigen. Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Geen probleem, onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

SPANDOEK drukken op maat

Bij Q-Promotions kun je spandoeken bedrukken gemaakt van PVC of Mesh. De spandoeken worden enkelzijdig full colour geprint op 720 dpi. Beide materialen zijn voorzien van een brandvertragende coating, B1 gecertificeerd.

  • PVC: Een stevig, afwasbaar zeildoek geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis.
  • Mesh: Uitermate geschikt voor buiten door de kleine gaatjes; hierdoor kan de wind door het doek waaien en komt er minder spanning op te staan. 

Indien gewenst kunnen wij je bedrukte spandoek met frame van aluminium leveren. Dit is makkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gevel.

PVC EN MESH SPANDOEKEN bedrukken

Spandoeken zijn er in allerlei soorten en maten. Een PVC spandoek wordt veel gebruikt, zowel buiten- en binnenshuis. Dit stevige spandoek gemaakt van zeildoek is makkelijk afwasbaar en dus erg onderhoudsvriendelijk.

Maar je kunt ook kiezen voor een spandoek drukken op Mesh materiaal. Het voordeel hiervan is dat er kleine gaatjes in zitten waar de wind makkelijk doorheen kan. Hiermee voorkom je dat er teveel spanning op jouw spandoek komt te staan.

Heb je twijfels over de materiaalkeuze, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen voor een persoonlijk advies. Samen met jou zullen we dan de mogelijkheden bespreken zodat je vervolgens zelf een goede keus kan maken en het spandoek meteen kan bestellen of eenvoudig online kan bestellen. Je kunt ook eerst een voorbeeldpakket van de materialen bestellen.

 

HOGE KWALITEIT, LAGE PRIJS

Ben je van plan om een evenement of actie aan te kondigen op een spandoek? Goede keus! Een spandoek trekt de aandacht en je kunt het ophangen waar je maar wilt. Of je nu een klein of een groot spandoek wilt, voor binnen of buiten; Q-Promotions is de juiste keus voor het drukken van spandoeken!

Scherpe prijzen, persoonlijke service en topkwaliteit. Dat is waar wij voor staan. Per bestelling gaan wij op zoek naar de leverancier met de beste prijs-kwaliteitverhouding en nemen jou dit werk dus uit handen. Tegelijkertijd staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen of van advies te voorzien.

laat je spandoek met frame monteren

Geen zin of tijd om zelf op de ladder te klimmen? Q-Promotions biedt ook de mogelijkheid om het voor je te monteren als je een spandoek met frame hebt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

spandoeken bedrukken