Junior Verkoop Binnendienst (Fulltime)

Groei met ons mee – Zowel Professioneel als Persoonlijk!

Bij Q-Promotions zijn we niet alleen trots op onze snelle groei, maar ook op de kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling die we bieden. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team gespecialiseerd in drukwerk en signing-producten? Dan zoeken wij jou!

Over ons: Q-Promotions vormt de schakel tussen klanten en drukkers, waarbij wij alles regelen wat daarbij komt kijken. Ons jonge, energieke team behaalt dagelijks topresultaten voor geweldige opdrachtgevers. Bij ons is geen dag hetzelfde en is geen idee te gek!

Jouw Rol: Als nieuwste teamlid ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en verkopen van onze producten en diensten. Je bent een essentieel onderdeel van ons binnendienstteam en ondersteunt klanten gedurende het hele verkoopproces. Als eerste aanspreekpunt ben jij het visitekaartje van ons bedrijf, zowel in persoon als aan de telefoon. Naast het verwerken van aanvragen, neem je e-mails en telefoontjes aan en voer je directe gesprekken met klanten. Het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties maakt je werk zowel uitdagend als voldoening gevend.

Groeimogelijkheden: Bij Q-Promotions krijg je de kans om je te ontwikkelen op gebieden zoals Sales, Ordermanagement of Webportalen. We geloven in het ondersteunen van onze medewerkers in hun groeitraject en bieden regelmatige feedback en kansen voor professionele ontwikkeling.

Wie Zoeken We? Jij bent een echte teamspeler met een geweldige commerciële drive! Of je nu praat of typt, jouw overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Klantcontact is helemaal jouw ding, en je zoekt altijd naar manieren om je verkoopactiviteiten naar een next level te brengen. 'Nee' is gewoon geen optie voor jou; je denkt eerder in creatieve oplossingen die perfect matchen met wat de klant wil. We zijn op zoek naar iemand die vooral gedreven is en een MBO+ werk- en denkniveau heeft.

Jouw Werkdag: Onder het motto “De morgenstond heeft goud in de mond” begin je je dag vroeg. Met een goede bak koffie start je de dag en neem je de laatste updates door. Van klantinformatie tot dringende bestanden voor drukkers, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Naast je dagelijkse werkzaamheden, check je regelmatig je e-mails en sta je klaar voor elke uitdaging die zich voordoet.

Wat Bieden Wij?
• Uitdagende projecten met diverse opdrachtgevers.
• Een uniek, hardwerkend en humoristisch team.
• Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
• Verbeterde pensioenregeling.
• De beste bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten.
• Moderne werkplek met ergonomische voorzieningen.
• 25 vakantiedagen (fulltime), wekelijks vers fruit en een goed gevulde snoeppot.

Jouw Impact: Jij maakt het verschil in de manier waarop onze klanten Q-Promotions ervaren. Door jouw inzet en creativiteit draag je bij aan onze continue groei en succes.

Interesse? Ben jij de junior verkoper die we zoeken? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar sander@q-promotions.nl. We kijken uit naar je verhaal en hopen je snel te ontmoeten!