Bijzondere brochures

Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het.

Bijzondere brochures in alle vormen en maten: je kunt het zo gek niet bedenken of Q-Promotions drukt het. Een tof idee voor een bedrijfspresentatie, overzicht, catalogus, jubileumboek, bedrijfsmagazine of menukaart kun je helemaal naar eigen hand zetten. En, met de juiste ingrediënten laten ‘shinen’. We geven graag wat suggesties.

bijzondere brochures   duurzame brochures  bijzonder afgewerkte brochures

Duurzame brochures drukken

Bij Q-Promotions vinden wij het belangrijk om mee te denken over de duurzaamheid van een product. Een van onze drukkers heeft onlangs de keuze gemaakt om bij voorkeur recyclebaar papier te gebruiken. Hierdoor kunnen ze procesmatig energieneutraal en duurzaam werken. Naast de drukkers zelf, zijn ook klanten van Q-Promotions met duurzaamheid bezig. Het Brabants Landschap drukte bijvoorbeeld alle loop-, wandel- en fietsroutes op ecopapier. Q-Promotions brengt graag advies uit over de mogelijkheden.

Bijzondere afwerking brochures

Een bijzondere afwerking in de binding van jouw boek, brochure of magazine doet wonderen voor het product. Zo kun je jouw brochure laten nieten, dat is een standaard en tevens ook de goedkoopste optie. Daarnaast kun je een brochure, magazine of boeken garenloos laten lijmen. Er wordt hiervoor een lijmlaag aangebracht in de rug, waar vervolgens het papier in wordt gezet. Magazines of boeken worden daarnaast vaak genaaid gebonden, dit houdt in dat de kaft en het binnenwerk aan elkaar genaaid worden. Deze afwerking is erg stevig. Naast een mooie binding, kun je jouw drukwerk bijzonder maken door een uitvouwende pagina of een extra flap in de kaft te gebruiken.

Luxe afgewerkte kaft 

De kaft is dé eyecatcher van jouw product. De afwerkingen voor de kaft van jouw brochure, magazine of boek zijn oneindig. Zo kun je gaan voor een soft- of hardcover en zijn er vele opties in het gebruik van materiaal. Voor een klant van ons drukten wij in een oplage van 100 stuks een boek met een laser gestanste kaft. Dit is een ingewikkelde drukwijze, met een prachtig resultaat, waarbij letters of vormen uit de kaft worden gesneden. 

Daarnaast is drukwerk met foliedruk erg populair, denk hierbij een details op de kaft in het goud, zilver, rosé, glitter of zelfs regenboogkleuren. Een cover kan hard of zacht zijn, waarbij de materialen uiteenlopen van linnen tot leer; allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een ‘special effect’ voor jouw kaft creëer je door middel van preegdruk, oftewel ingedrukte letters. Of ga voor een 3D-uv spotlaag, waarbij er een hoogteverschil op het drukwerk ontstaat.

Maatwerk brochures met vele opties 

Mocht je het nog niet in de gaten hebben: Q-Promotions is een bedrijf waar iedereen gek is op goede ideeën, maar waar niets te gek is. De mogelijkheden zijn dan ineens eindeloos! Ook als je niet op onze site kunt vinden wat je zoekt, kunnen wij het realiseren. Sterker nog: bij ons is maatwerk vaker regel dan uitzondering. Met een buitengewone brochure laat je namelijk een onvergetelijk indruk achter bij jouw relaties.

Bestel je brochures direct online of neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken.