• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Inline cold foil

Op zoek naar een sprankelende kerstkaart, orignele flyer of folder die echt onderscheidend is? Naar nieuwe visitekaartjes die uitblinken in kwaliteit én creativiteit? Inline cold foil geeft een uniek metallic effect aan de bedrukking. Omdat het mogelijk is om de blinkende zilverfolie full colour te bedrukken, kunnen bijna alle mogelijke metallic-kleureffecten (ook goudtinten) bereikt worden.


Een ander groot voordeel van koudfolie is de mogelijkheid om de folie selectief toe te passen. Daarmee kun je zeer nauwkeurig en gedetailleerd stijlvolle, luxueuze en verrassende accenten in al je uitingen creëren. Zo kun je dus precies de belangrijke punten in jouw ontwerp laten opvallen.


Voor een maximaal glanseffect wordt inline cold foil bij ons altijd toegepast op 400 grams silk papier, een extra stevige papiersoort met een matglanzende en gladde toplaag. De visitekaartjes hebben een standaard afmeting van 85 x 55 mm, voor flyers en folders heb je de keuze uit diverse formaten en uitvoeringen.

Hoe kun je bestanden met koudfolie het beste opmaken en aanleveren? We hebben we een aantal opmaaktips en tricks voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig zelf een correct bestand opmaken. Klik hier voor de instructies.

Een warme indruk achterlaten met koudfolie?


Als wij hier bij Q-Promotions ergens warm voor lopen, dan is het wel voor schitterend drukwerk dat met koudfolie is uitgevoerd. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies!