Wij gaan jou inpakken!


Dat jouw bestelling zonder deukjes, geurtjes, vlekken of gekke beschadigingen aankomt op locatie is natuurlijk niet alleen te danken aan de rijvaardigheid van onze chauffeurs. Verpakkingsmateriaal speelt hier een grote rol in. Dit komt omdat de basisfunctie van een verpakking het beschermen van jouw product is. Maar wist je dat verpakkingsmateriaal nog zoveel meer kan bieden? Lees maar verder, dan kom je er vanzelf achter.

Buitenkantje 
Op kantoor wordt vaak gezegd: Pak dat buitenkansje maak een mooi buitenkantje! Jouw verpakking kan namelijk enorm veel toevoegen aan je merkbeleving. Voor ondernemers die een webshop hebben is de verpakking zelfs het enige fysieke contactmoment met de klant. Naar onze mening dus de uitgelezen kans om jezelf in de kijker te spelen. En dat in de kijker spelen kan op talloze manieren. Zo kiest de een voor een kartonnen vierkante box, de ander een houten bedrukte kist met zijn of haar logo. Hoe zie jij jouw product het liefst ingepakt?

Binnenkantje 
Ook al brengen scherven geluk, jouw gepersonaliseerde mokken vervoeren we maar al te graag middels een mooi interieur in je verpakking. Wel zo fijn, wel zo veilig! Naast het feit dat het interieur jouw product veilig van a naar b brengt, ziet het er ook nog eens erg luxueus uit. Een win-win situatie en enorm goed voor de presentatie van jouw product.

Om elk potje past een doos
Elke maat hebben wij paraat. Elk product is namelijk anders. Gondeldoosjes zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor cadeaubonnen of kleine geschenken. Niet op zoek naar cadeauverpakkingen maar verzendverpakkingen? Verhuisdozen, dekseldozen en postdozen regelen we ook voor je. En dit allemaal gepersonaliseerd en in (huis)stijl, zoals het hoort.

Kunnen we jou binnenkort helpen? Wij zijn met plezier jouw vriend op het gebied van verpakken. Scheelt jou weer een pak van je hart.