Velvettime!

De een noemt het velvet de ander fluweel of velours. Dit fluweelzachte stof is nieuw bij Q en verrijkt ons assortiment met zijn subtiele zijdeglans feel. Velours staat garant voor een portie extra glans en biedt extra kracht aan je gepersonaliseerde print. Omdat het stof laagpolig is kan het perfect ingezet worden voor verschillend motieven en ontstaan er al snel dynamische kleurcontrasten. Dit maakt dat wanneer je kiest voor velvet je kiest voor een prachtige warme uitstraling. Eigenlijk kun je het een 'super stof' noemen, je zou er bijna een cape van maken ;).

Stof tot nadenken
Er zijn meer dan veel mogelijkheden voor het inzetten van velvet stof. Maak bijvoorbeeld jouw bedrijfsruimte levendig met een peesoek van velvet. Een peesdoek is een aluminum textielframe waarvan het textiel makkelijk te wisselen is. Ideaal wanneer je snel uitgekeken bent op jouw printje. Nog een leuk voordeel? Je kan een peesdoek ook dubbelzijdig laten maken, dubbel zoveel plezier dus! Liever velours in je woonkamer? Wat dacht je van een velvet wandkleed aan je muur, of aaibare sierkussens op jouw bank? Zo geef jij jouw interieur die mooie luxe en bijna hotel-achtige uitstraling.

Velvet voordelen
Buiten de mooie luxe uitstraling van onze nieuwe stofsoort is velours handig in onderhoud. Onder normale omstandigheden is stofzuigen meer dan voldoende! Je zou bijna zeggen: Je hebt er geen omkijken meer naar! Maar daar is het stof toch echt te mooi voor..

Snel even kletsen?
Buiten het velvet stof zijn er nog tal van andere materialen die we maar al te graag met je doornemen! Neem vrijblijvend contact op met onze textielexpert om een afspraak te maken. Een ding is zeker. Maakt niet uit wat je wensen zijn, Q gaat voor jou door het stof ;)!