Eat your heart out, VT Wonen!

Is jouw kantoorruimte of interieur toe aan iets nieuws? Is een likje verf voor jou niet voldoende en overstijg je graag de hedendaagse trends? Grote kans dat jij na het lezen van de blog over onze behang opties spontaan zin krijgt om die behangroller uit de bezemkast te trekken!

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen, want daar is waar we zijn moeten nietwaar? Het is tegenwoordig mogelijk om jouw muren te bekleden met een zelf ontworpen behang. Iets wat jij helemaal zelf kan en mag ontwerpen. En waar menig styling programma wat van kan leren… Ja, eat your heart out VT wonen! Van een okergeel bloemenboeket tot aan jouw favoriete pasteltint, wij drukken het voor je. En voor de Mona Lisa aan de muur hoef je tegenwoordig niet meer all the way naar Parijs. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op jouw muur geplakt worden. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Geen paniek, wij loodsen je graag door de 'behangjungle' heen. 

Als jij je idee meebrengt zorgen wij dat alles op (behang) rolletjes verloopt. 

Benieuwd naar onze behang mogelijkheden? Of eigenlijk jouw mogelijkheden? Lees er in onze blog alles over. Blijf je nog even plakken?