Honingraatkarton

Honingraatkarton: licht en sterk
‘Whats in a name’ gaat zeker op voor Honingraatkarton. Dit 3D displaykarton is robuust, heeft een honingraatstructuur en is licht van gewicht. Daarnaast is honingraat 100% recyclebaar. 

Snel opgestart met honingraatkarton
Honingraatkarton is de perfecte decoratie op beursstands. Gebruik het bijvoorbeeld als statafel, folderrek of balie. We kunnen het materiaal dubbelzijdig voor je bedrukken, zodat je de presentatie optimaal kunt benutten. Daarbij zet je een honingraat display zo op z’n plek dankzij het lichte gewicht. Ofwel: een snelle opstart gegarandeerd! 

Voor winkels of andere drukbezochte plekken is het ook zeer geschikt als Freesletters of POS materiaal. Een display, reclamebord, life-size pop of juist andere figuren met contouren? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden die honingraat biedt. Honingraat panelen zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen met Dubbelzijdig tape, Permacol lijm of met schroeven. In het laatste geval kies je eenvoudig het aantal boorgaten voor jouw paneel.

Stootvast en groot printformaat
honingraat heeft een stootvaste toplaag en is verkrijgbaar in de diktes 10 mm of 16 mm. Daarnaast kunnen we dit materiaal printen op een formaat van 316 bij 156 cm. honingraat lijkt een beetje op Re-board, maar het heeft als belangrijk verschil dat de toplaag dikker is. Hierdoor zijn contour vormen beter uit te snijden.

Het is alleen geschikt voor indoor gebruik. Forex is een alternatief als je op zoek bent naar een oplossing voor buitenshuis. Dit is een constructief materiaal, al is het zwaarder dan honingraat.