• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Zitzak bedrukken

 

Met een bedrukte zitzak zit je er altijd goed bij. En jij niet alleen, want een eigen zitzak is leuk als (relatie)geschenk en perfect om een restaurant, terras, café of strandclub verder aan te kleden. En eerlijk is eerlijk, het is een relaxte aanvulling voor thuis of op kantoor, want ze zitten als gegoten. 

Dat heeft alles te maken met de stevige, duurzame (uitneembare) EPS parels. Deze vormen zich beter naar het lichaam en zijn comfortabeler dan iedere andere vulling. Dankzij de slijtvaste en waterafstotende hoes (225gr polyester) is de zitzak geschikt voor binnen én buitengebruik. De hoezen zijn ook nog eens afneembaar, waardoor je kunt wisselen als je de print niet meer ziet zitten.

Formaten zitzakken

De zitzakken worden aan de voor- en achterzijde voorzien van jouw ontwerp en zijn vanaf één stuk verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

  • 100 x 140 cm
  • 135 x 135 cm
  • 135 x 175 cm

JOUW LOGO, TEKST OF RECLAME IN FULL COLOR PRINT OP EEN ZITZAK?

Zelf zitzakken maken? Om zitzakken met eigen ontwerp te bestellen, kies je de gewenste afmeting en upload je eenvoudig je bestand online. Begrijp je er geen zak van? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers binnendienst. Zij zitten er boven op.