• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Luxe visitekaartjes drukken

 

Op zoek naar luxe visitekaartjes? Dan ben je bij Q-Promotions aan het juiste adres. Wij gebruiken een stevige 350 grams papiersoort en voorzien je visitekaartje indien gewenst aan beide zijden van een glans- of matlaminaat voor een chique uitstraling.

Wij laten visitekaartjes drukken in het formaat 86×54 mm (formaat credit card). Onze visitekaartjes drukken we standaard dubbelzijdig. Je kunt kiezen voor visitekaartjes met rechte hoeken, ronde hoeken, dubbele visitekaartjes of in de vorm van een cirkel. Bij Q-Promotions kun je altijd terecht voor jouw exclusieve visitekaartjes!

Visitekaartjes drukken op maat

Naast standaard enkele kaartjes biedt ons assortiment ook dubbele visitekaartjes, zowel staand, liggend als vierkant. Ook voor exclusieve visitekaartjes met afwijkende vormen, formaten of afwerkingen kun je bij Q-Promotions terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Papiersoorten voor luxe visitekaartjes

Bovenstaande scherpe prijs is gebaseerd op onze meest bestelde papiersoort: luxe mat. Maar je kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen op welke papiersoort wij jouw visitekaartjes drukken. Ga je voor een extra luxe 350 grams kaartje? Of toch liever een lichter visitekaartje?

Q-Promotions biedt vier papiersoorten/-kwaliteiten:
  • Silk heavy: 350 grams maco silk met satijnlak
  • Cyclus heavy (milieuvriendelijk): 300 grams cyclus print met satijnlak
  • Postcard: 260 grams enkelzijdig karton met glans-, mat-, soft touch of UV-spotlaminaat
  • Luxe: 350 grams maco silk met glans-, mat- of UV-spotlaminaat

Alle visitekaartjes worden standaard dubbelzijdig bedrukt. 

Gratis stalenpakket

Wil je de verschillende papierkwaliteiten even zien en voelen voor je een keuze maakt? Bestel dan ons stalenpakket.

Stalenpakket bestellen

UV Spot, wat is dat?

Spot UV is een transparante laag over het drukwerk waardoor het een briljant effect geeft.

Door je visitekaartjes te laten lamineren krijgen ze een nog luxere uitstraling. Laat bijvoorbeeld de voorkant van je visitekaartje lamineren met glanslaminaat zodat je de achterkant nog kan beschrijven met pen. Ideaal voor op een beurs!

De transparante lak van Spot UV geeft het mooiste resultaat als de ondergrond matlaminaat is. Door Spot UV toe te passen op foto’s of logo’s zullen deze een hogere attentiewaarde krijgen en wordt het drukwerk perfect uitgelicht. Dit heeft een zeer nette, professionele en exclusieve uitstraling.

LUXE VISITEKAARTJES MAT, GLANS OF UV-SPOT

visitekaartjes drukken

Professionaliteit uitstralen bij jouw (zaken)relaties doe je natuurlijk met een visitekaartje. Met luxe visitekaartjes kom je nóg professioneler over. Bij Q-Promotions maken wij speciaal voor jou een perfect geprint visitekaartje van stevig papier. Hiermee straal je wel heel eenvoudig luxe en professionaliteit uit!

Je vindt bij ons diverse luxe visitekaartjes zoals:

  • Een prachtig hoogglans laminaat visitekaartje
  • Een zacht mat laminaat visitekaartje
  • Een fluweelzacht ultra-mat laminaat visitekaartje
  • Mat met UV Spot visitekaartje

 

 

TIP:visitekaartjes drukken met UV-SPOTLAK

Met de spot-UV vernislaag op het matlaminaat van onze postcard of luxe visitekaartjes kun je mooie accenten aanbrengen op specifieke plaatsen op je visitekaartje. Exclusieve visitekaartjes gegarandeerd! 

ONS ADVIES

Wij adviseren je te kiezen voor onze luxe visitekaartjes. Deze kaartjes zijn zeer stevig en zijn voorzien van een mat- of glanslaminaat. Zo maak je direct indruk bij nieuwe zakelijke contacten.

De postcard visitekaartjes worden eenzijdig afgewerkt met één van onze laminaten (plastificatie) en zijn daarmee luxueus aan de voorkant, maar handig beschrijfbaar aan de achterkant. Handig om tijdens een beurs een persoonlijke boodschap op te schrijven.

vliegensvlug drukwerk

WAAROM KIEZEN ONZE KLANTEN VOOR ONS?

"Mijn visitekaartjes zijn gedrukt op mooi dik papier, de kleuren zijn zoals bedoeld en de levering was razendsnel." - Sara uit Tilburg

"Super service !!! Ze zagen een fout in ons ontwerp en netjes gebeld en niet verstand op 0 en gewoon drukken. Netjes gebeld dat bestelling klaar lag en kon worden opgehaald en wij door de drukte vergeten terwijl ik ze echt nodig had. Vervolgens gereageerd via Facebook en snel een reactie terug (op vrijdagavond) weer op gereageerd en een afspraak gemaakt zodat ik toch mijn visitekaartjes op tijd kon ophalen!!!! " - Helmuth uit Tilburg

"Geweldig goed dat je bij dit internet bedrijf ook kan communiceren en overleggen en advies krijgt." - Gem uit Katwijk aan Zee

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8! Lees al onze klantbeoordelingen.

luxe visitekaartjes