• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Schrijf-/notitieblokken

 

Q-Promotions biedt schrijfblokken/notitieblokken die geheel naar eigen ontwerp bedrukt kunnen worden. De blocnotes zijn verkrijgbaar met 25, 50 of 100 vellen per blok, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Buiten de standaard formaten A6, A5 en A4 zijn de schrijfblokken op elk gewenst formaat te leveren. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Schrijfblokken voor iedere gelegenheid

Schrijfblokken of notitieblokken voorzien van jouw bedrijfslogo en/of contactgegevens geven jouw bedrijf net dat beetje extra professionaliteit. Bovendien zijn ze goed te gebruiken om te verspreiden onder jouw klanten, want iedereen gebruikt weleens een schrijfblok of notitieblok, toch? Verras jouw klanten met een handig schrijblok of notitieblok en laat ze ''ongemerkt'' reclame maken voor jouw bedrijf. Bovendien ook ideaal om bezoekers van evenementen te voorzien van schrijfgerei.

Jarenlange ervaring met drukwerk

Kies voor de unieke service en jarenlange ervaring van drukwerkspecialist Q-Promotions. Wij controleren gratis of jouw bestand voldoet aan de richtlijnen voor het beste resultaat. Uitgebreid assortiment met blocnotes in allerlei formaten en modellen. Bestel nu en verwacht over drie werkdagen onze chauffeur voor jouw deur om de schrijfblokken / notitieblokken persoonlijk af te leveren.