• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Rollup banners

 

Wil je een Rollup banner laten drukken? Rollup banners zijn ideaal voor beurzen, presentaties of ter aankleding van winkels of bedrijven. Q-Promotions drukt roll-up banners enkelzijdig full colour op een stevig PVC materiaal. Een rolbanner is eenvoudig en snel op te zetten, en met de bijgeleverde draagtas is het product makkelijk te vervoeren.

Tip! Kies voor de extra voordelige Budget Rollup Banner - blijvend in prijs verlaagd naar 49 euro!

Rollup banner Bestellen op maat

Q-Promotions biedt drie soorten cassettes voor je rollup banner:

  • Kies voor de budget cassette wanneer je de rollup banner af en toe in en uit rolt.
  • Wil je de rollup banner vaker verplaatsen en opzetten? Kies dan voor de iets zwaardere basic cassette.
  • Is de rollup banner voor dagelijks gebruik of wordt deze met regelmaat verplaatst, dan adviseren wij de luxe cassette.

Nadat je hierboven een keuze hebt gemaakt voor een formaat banner kun je de gewenste cassette selecteren. Je kunt ook verlichting toevoegen aan je bestelling om de roll-up banner extra in de schijnwerpers te zetten.

 

STEEL DE SHOW MET EEN ROLLUP BANNER

Sta je binnenkort op een beurs, moet je een presentatie geven of wil je jouw winkel of bedrijf makkelijk en voordelig aankleden? Q-Promotions helpt je graag! Wij drukken kwalitatief goede rollup banners waarmee je gegarandeerd de show steelt. Wij bieden rolbanners tegen scherpe prijzen en tegelijkertijd ben je gegarandeerd van uitstekende service en kwaliteit. Elke opdracht wordt afzonderlijk bekeken en gecontroleerd door onze vakkundige medewerkers. Indien nodig kunnen zij jou van advies voorzien met betrekking tot de soort en het ontwerp van de rollup banner.

Na het drukken komt een van onze medewerkers jouw nieuwe banner graag zelf afleveren. Zo weet je zeker dat je bestelling op tijd binnen is en voorkomen we beschadigingen tijdens het transport.

OPVALLEN MET een ROLBANNER

Juist omdat rollup banners steeds vaker ingezet worden als promotiemiddel, is het belangrijk om jezelf te onderscheiden. Zorg dus voor een opvallend ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Een goede drukkwaliteit straalt net dat beetje extra uit. Eventueel kun je er ook nog voor kiezen om verlichting toe te voegen zodat jouw banner letterlijk en figuurlijk in de spotlights staat.

 

ADVIES OP MAAT

Heb je specifieke wensen voor een rollup banner of kom je er zelf niet helemaal uit? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies op maat met betrekking op het soort, de grootte en het ontwerp van jouw rollup banner.

Afhankelijk van het type cassette dat je kiest kun je kiezen uit twee materiaalsoorten voor het doek: PVC of Polyester. Twijfel je, vraag dan een stalenpakket aan met voorbeelden van deze materiaalsoorten. 

 

Stalenpakket bestellen