• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Rollup banner

 

Stel jouw klanten of medewerkers in één oogopslag op de hoogte van de hygiëneregels of maatregelen tijdens de coronacrisis door middel van een rollup banner en draag bij aan een veiliger gevoel! 
Rollup banner
Duidelijk en opvallend communiceren is van belang tijdens de Covid-19 epidemie. Door middel van het neerzetten van een rollup banner zien jouw medewerkers en klanten in één oogopslag wat de maatregelen zijn en wat hij of zij precies moet doen. Geef duidelijk aan dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden, dat mensen in de elle boog dienen te niezen en hoesten of geef bijvoorbeeld aan dat de handen gewassen moeten worden na elk toiletbezoek.
 
De banner is gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig en snel op te zetten: zet deze neer bij de entree, de uitgang of op een andere wenselijke locatie. Ook zijn deze rollup banners ideaal voor beurzen, presentaties of om te plaatsen in winkels en bedrijven. Met de bijgeleverde draagtas is het product makkelijk te vervoeren. 
 

Kant en klare roll up banners of toch liever een eigen design?
De opmaak is al door ons gedaan, je hoeft enkel nog maar je logo te uploaden en te kiezen uit 2 varianten. Heb je toch liever een andere kleur of wil je meer huisstijlkleuren zien die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf? Geen probleem! Geef het aan ons door en wij passen het ontwerp voor je aan. Uiteraard is het mogelijk om een rollup banner met eigen ontwerp te bestellen. Op zoek naar een luxere banner of een banner met eigen ontwerp? klik dan even hier.

Productspecificaties
  • Budget systeem met een PVC 510 grams doek
  • Keuze uit 2 opgemaakte varianten waarbij enkel het logo van de klant geplaatst hoeft te worden
  • Mogelijk om eigen huisstijlkleuren door te voeren
  • Mogelijk om een eigen ontwerp door te voeren