• Specialist in maatwerk
 • Gratis bestandscontrole

Posters drukken

 

Q-Promotions drukt posters voor binnen en buiten. We drukken de posters in een perfecte kwaliteit, standaard in full colour. Alle posters worden geleverd binnen 3 werkdagen.

Bestelling op maat

Kies voor posters in full colour of 1 kleur zwart.  Alle gangbare formaten zijn beschikbaar, zoals A4, A3, A2, maar ook B1 en B2 posters. Een poster in eigen formaat behoort zeker tot de mogelijkheden. Bovendien kies je uit vier papiersoorten: 

 • Standaard
  light glans poster op maco glans 135 grams papier
 • Cyclus
  milieuvriendelijk light op 130 grams papier 
 • Luxe
  Stevig en luxe, gedrukt op 250g maco silk papier en afgewerkt met een mat- of glanslaminaat naar keuze.
 • XXL
  Gedrukt op 115 grams blueback, wat voorkomt dat de poster doorschijnt.

Posters drukken in kleine oplages

Q-Promotions drukt posters vanaf 50 stuks. Heb je er minder nodig? Kies dan voor digitaal geprinte posters. Print posters zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Wissellijsten voor posters

Q-Promotions heeft ook wissellijsten in het assortiment. Ideaal voor het ophangen van posters!

- Gemakkelijk aan de muur te monteren.
- Geen lijm nodig voor het plaatsen van de poster in de wissellijst.
- Voorzien van kunststof voorzetfolie die de poster beschermd.
- Verwisselen van posters in de lijsten is zeer eenvoudig.

Ga direct naar de kliklijsten.

PRACHTIGE POSTER drukken: SCHERP GEPRIJSD

Promotie maken met een mooie zelfontworpen poster kan heel effectief zijn. En hoe gaaf is het om jouw zelfontworpen poster overal te zien hangen? Voor het drukken van prachtige full colour posters zit je bij Q-Promotions zeker goed.

Wij helpen jou graag met het promoten van jouw evenement, dienst of bedrijf door jouw zelfontworpen posters te drukken op topkwaliteit papier, met de beste inkt. Een kleine oplage van slechts enkele posters of een grote order, wij doen nergens moeilijk over. Doordat wij elke bestelling de zorg geven die het verdient, ben je verzekerd van een mooi resultaat.

Je bestelling wordt bovendien vliegensvlug bezorgd met eigen transport.

TEGENDRUK POSTER

Hoe zonde is het als je je poster op een populaire plaats ophangt en je de onderliggende posters door jouw ontwerp heen ziet? Speciaal voor dit soort vervelende situaties is het ook mogelijk om posters met tegendruk te bestellen.

De achterkant van deze blueback posters zijn voorzien van drie kleuren (cyaan, magenta en geel) zodat de poster niet meer doorschijnt. Ideaal toch?