• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Posters

 

Zorg ervoor dat jouw medewerkers of klanten zich veilig voelen tijdens deze coronacrisis. Met een poster ziet iedereen in één oogopslag de hygiëneregels of maatregelen die gelden bij jou in het bedrijf.
 
De coronaregels in 1 overzicht
Tijdens de Covid-19 crisis is een duidelijke communicatie over de maatregelen en regels van groot belang voor de veiligheid. Toch vinden mensen het over het algemeen lastig om te bedenken wat nu het juiste is om te doen tijdens de coronacrisis. Een poster is de perfecte manier om deze maatregelen en regels overzichtelijk weer te geven voor jouw bedrijf.
 
Geef duidelijk aan dat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden of dat iedereen in de elleboog dient te niezen en hoesten. Door het visueel en overzichtelijk te maken zorg je ervoor dat in jouw bedrijf iedereen zich gemakkelijk aan de maatregelen houdt en dat alle medewerkers of klanten zich veilig voelen. 
 
Kant en klare posters! 
De opmaak is al door ons gedaan, je hoeft enkel nog maar je logo te uploaden. Heb je toch liever een andere kleur of wil je meer huisstijlkleuren zien die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf? Geen probleem! Geef het aan ons door en wij passen het ontwerp voor je aan. Uiteraard is het mogelijk om een poster met eigen ontwerp te bestellen. 
Heb je grote oplage posters nodig? Kijk dan even hier.
 
Productspecificaties
  • 150 grams citylight digitale posters
  • Te bestellen in formaten A4, A3, A2 of A1 
  • Andere opmaak is mogelijk op aanvraag
  • Uiteraard is alles mogelijk