• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Parasol

 

Een beetje kleur op je toet of toch liever in de schaduw? Met een zelfbedrukte parasol kun je alle kanten op, in stijl. Creëer sfeer en schaduw in je tuin, op het terras, op het strand of bij je evenement met een parasol in de kenmerken van jouw bedrijf.  

Waterafstotende parasolstof 

De parasolstof is waterafstotend en dus bestendig tegen iedere weersverwachting. Mocht het stormen en waaien, dan raden wij uiteraard wel aan de parasols in te klappen. Het bekende verhaal met paraplu en windkracht 9, je kent het wel. Wil je de parasol voor binnen gebruiken? Dat vinden wij een erg leuk idee. Een parasol in eigen huisstijl zorgt voor meer sfeer, kleed de ruimte aan en is een lust voor het oog.

Hoogwaardig materiaal

Binnen en buiten trekken jouw parasols de volle aandacht! Het doek van de parasols is 200 x 200 cm en gemaakt van hoogwaardig polyester. De print wordt gedrukt met onze Durst Alpha textielprinter. De printer drukt met pigmentinkten op waterbasis, wat zorgt voor haarscherpe prints en levendige, knallende kleuren.

Parasolvoet

De parasols van Q-Promotions vallen lekker op, omdat je jouw eigen design op het hoogwaardig polyester parasoldoek toe kan passen. De parasol wordt full colour enkelzijdig bedrukt. Plaats jouw parasol op een voetstuk voor extra aandacht; de parasols kunnen besteld worden met bijpassende parasolvoet. Liever geen voet tussen de deur? Bestel de parasol dan los.

 

Verwisselbare doeken

Je kunt de parasol bestellen in drie verschillende varianten: een kant-en-klare set, een los doek of een los parasolframe. Met de verwisselbare doeken varieer je eindeloos per seizoen, actie of evenement. We winden er geen doekjes om, dankzij de gebruiksvriendelijke bevestiging verwissel je de doeken in een handomdraai.

Parasol bedrukken

  • 200 x 200 cm
  • Full colour enkelzijdig bedrukt
  • Los te bestellen of met bijpassende voet

Jouw logo, tekst of reclame in full colour print op een parasol?

Zet jij graag de bloemetjes en parasols buiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Upload je eigen design gemakkelijk via de website en in een handomdraai bedrukken wij jouw droomparasol. Onze account managers binnendienst laten niet met zich sollen, dus jij vraagt en wij draaien met de zon mee. Heerlijk toch!