• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Magneetstickers

 

Q-Promotions drukt magneetstickers in full colour, op 400 grams magnetisch PVC . Kies standaard voor ronde of rechthoekige stickers, in meerdere formaten. Zit je gewenste vorm of formaat er niet tussen? Q-Promotions biedt ook magneetstickers op maat

Magneet stickers hebben een levertijd van 5 werkdagen en zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk.

Magneetstickers drukken

Reclame maken of naamsbekendheid creëren op een leuke manier? Verras jouw (potentiële) klanten met een magneetsticker voorzien van jouw eigen ontwerp, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo of pakkende slogan. Je zult zien dat de magneetsticker onbewust op allerlei koelkasten en dergelijke terecht komt. Dat is nog eens een originele verspreiding van je boodschap.

Standaard formaat/vorm of maatwerk

Bij Q-Promotions ben je aan het juiste adres om magneetstickers te drukken. Met slechts 5 dagen levertijd zijn wij een snelle betrouwbare partner voor het drukken van magneetstickers. Alle magneetstickers drukken wij in full colour op magnetisch PVC van 400 gram. De vorm en het formaat kan je helemaal zelf bepalen. Ga voor onze standaardvormen (rechthoekig, rond) in diverse formaten of neem contact met ons op voor een maatwerk offerte.