• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Kalenders drukken - Actie

Kalenders 2019 bedrukken

2019 wordt een jaar om nooit te vergeten. Helemaal met de bedrukte jaarkalenders van Q-Promotions. Want met jouw gepersonaliseerde, zelf ontworpen kalender trek je het hele jaar door de aandacht. Twaalf maanden, 52 weken, 365 dagen lang. Tel maar na.

 

Muur- of Bureaukalender maken

Kies voor een persoonlijke muurkalender bedrukt met eigen logo, tekst en/of foto's; zo blijft je bedrijf pas écht hangen bij klanten. Of zet je bedrijf neer als een sterk merk door middel van de bureaukalenders met extra stevige kartonnen driehoekssteun. Zowel de hangkalenders als de tafelkalenders zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat. Online heb je de keuze uit A5, A4 of A3 in liggend of staand formaat. De persoonlijke kalenders bevatten standaard 12 pagina's met de maanden plus een omslag. Dit alles wordt geproduceerd op luxe 250 g/m² silk papier, een wat zwaardere papiersoort met een matte uitstraling, met een enkelzijdige full colour bedrukking. Zo heb je niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol relatiegeschenk of promotieartikel in handen. Of eigenlijk aan de muur of op het bureau.

kalenders drukken

Zonder moeite Je persoonlijke kalender ontwerpen

De kalenders worden afgewerkt met een sterke zwarte, witte of zilverkleurige metalen spiraal (wire-o), waardoor je de pagina’s moeiteloos omslaat. En we maken het nog makkelijker voor jou, want een voorbeeld van de kalender mét weeknummers is al aanwezig. Zo hoef jij je niet dagenlang uit de naad te werken om jouw persoonlijke kalender te ontwerpen. Vraag gewoon het open PDF-bestand bij ons aan en personaliseer de kalender in een handomdraai. De fanatiekeling die helemaal zelf een eigen kalender wil opmaken download al net zo eenvoudig het template op deze pagina.

Speciale wensen?

Liever een ander formaat? Een dubbelzijdige bedrukking? Luxere afwerkingen? Kalenders per stuk verpakt? Bij Q-Promotions is het allemaal mogelijk. Vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden. Ook voor advies en andere vragen kun je terecht bij één van onze accountmanagers binnendienst.