• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Inpakpapier bedrukken

 

Inpakpapier met een eigen opdruk? Dat pakt altijd goed uit! Of het nu cadeaupapier voor Sinterklaas is, voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag, een verjaardag of welke gelegenheid dan ook. Je klanten, partners en medewerkers pak je helemaal in met jouw persoonlijke geschenkpapier. 

Cadeaupapier bedrukken met persoonlijk design

Het personaliseren van jouw inpakpapier doe je eenvoudig online bij Q-Promotions. De invulling van je opdruk bepaal je helemaal zelf. Kies bijvoorbeeld uit onze 8 standaard designs voor een persoonlijke bedrukking met je logo en bedrijfsnaam, of lever zelf een volledig eigen ontwerp aan met een leuke tekst, grappige boodschap en/of afbeelding naar keuze. Of je het nu subtiel of opvallend doet, met gepersonaliseerd cadeaupapier komt jouw merk duidelijk onder de aandacht bij de koper én de ontvanger. En dankzij het extra stevig 100 grams houtvrij mc (maco) gesatineerd papier met een luxe glans kom je origineel én professioneel voor de dag. Dat is pas een cadeautje!
inpakpapier bedrukken

Formaten Inpakpapier

Je persoonlijke inpakpapier wordt standaard enkelzijdig en in full colour gedrukt.

Je hebt de keuze uit 3 formaten:

  • 500 x 700 mm
  • 700 x 1000 mm
  • 1000 x 1400 mm

Op maat gemaakt inpakpapier?

De genoemde maten zijn de meest voorkomende, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je toch een afwijkende breedte of lengte nodig hebt. Gelukkig zijn we de moeilijkste niet en kunnen we jouw kadopapier bedrukken in ieder formaat. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden. Ook voor advies en andere vragen kun je terecht bij één van onze accountmanagers binnendienst.